Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan hódíthatnám meg szivem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg szivem Királyát? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Na szóval.. Van a suliban egy fiú.. Nagyon aranyos. Engem gyakran verbálisan bánt de látszik hogy kedvel. Állandóan utalja a melegeket de o maga is fiúkat olelget. Viszont van egy őrkutya mellette aki tényleg utál. Mit csináljak?
2023. dec. 14. 15:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
1%
Mindenkit szeretni kell, bármilyen, de az ilyen probléma kikezelésére vannak jó szakterápiák és akkor egy gyönyörű lány lesz majd a Kedvesed.
2023. dec. 14. 15:39
 2/33 A kérdező kommentje:
Erre egyáltalán nem voltam kiváncsi, már elfogadtam a tényt hogy a fiúkat szeretem.
2023. dec. 14. 15:56
 3/33 Jani Belucci ***** válasza:
80%
Szerinted így bánik veled az, aki kedvel? Ne áltasd magad ilyen kis homofób taknyok miatt. Többet érsz te ennél.
2023. dec. 14. 15:59
 4/33 A kérdező kommentje:
Mindig rá kell jönnöm hogy igazatok van
2023. dec. 14. 16:11
 5/33 Jani Belucci ***** válasza:
98%
Majd pár év múlva lehet megjön az esze, és beismeri magának is, hogy tetszenek neki a fiúk. De én addig messziről elkerülném az ilyet, aki még ennyire vívódik önmagával. Ha most bepróbálkozol nála, akkor egészen biztosan sérülni fogsz. Nem mindenki tudja a másságát ilyen korán feldolgozni, mint te.
2023. dec. 14. 16:34
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy JB-nek igaza van.

Középsuliról van szó, nyilván éretlen még a srác, próbálja leplezni, hogy a fiúk is érdeklik.

Mindenesetre, ha így van, nem alkalmas még egy párkapcsolatra.

Ha csak szexet akarsz, az más.

2023. dec. 14. 16:35
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

A 15:59-es kommentre gondoltam.

-6-

2023. dec. 14. 16:36
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

JB 16:34-es kommentjével viszont maximálisan egyet értek.

Annyiban talán nem, hogy ha tudsz és akarsz, barátként ott lehetsz neki,de most ne menj bele semmibe.

2023. dec. 14. 16:38
 9/33 A kérdező kommentje:
De eltaszit magatol
2023. dec. 14. 17:13
 10/33 anonim ***** válasza:
3%

Szard le

Vagy azt akarod hogy telefröcskölje a szádat ??

2023. dec. 14. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!