Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az ilyen meleg srác, komolyan van aki nem tud beleszeretni a másikba?
Két éve ismerkedtem egy lengyel sráccal, aki az elejétől fogva cuki volt, minden jól alakult, több közös programunk is volt, a barátainak is bemutatott. Én ott még nagyon zöldfülű voltam a srácokkal való ismerkedés terén, így minden gesztust, plbelvisz vacsorázni, kirándulni a szememben nagyon sokat jelentett. A szex is jó volt, ő is szeretett mint bulizni, utazni mint én. Nem is sorolom, 2-3 hónapig minden jól haladt.
Ezután feltűnt, hogy inkább egyoldalú az érdeklődés, és többször is megkérdeztem, hogy mikor ér rá, de a barátai, munkája mindig prioritást élvezett velem szemben. Egy ponton összeültünk, majd közölte, hogy ő nem igazán az a kapcsolati típus.
Na már most: elvileg soha nem volt kapcsolatban, pedig akkorra már 30 éves volt. A szülei annyit tudnak róla, hogy nem akar házasodni, szerintem azt se tudták, hogy meleg. De utólag azt kell már hinnem, hogy a barátai sem biztosan, mert egyszer nagyon durván leitta magát, majd tapiztunk a barátai előtt, meg egyszer csókolóztunk, miután elkezdett szégyenkezni.
Egyébként egy német autóipari cégnél volt manager, ami nyilván bejött nekem, pláne hogy saját lakása, kocsija is volt.
Na lényeg a lényeg, szerintetek lehetséges, hogy valaki 0 kapcsolati tapasztalattal azt állítja, hogy ő nem az a kapcsolati típus? Szerintem az ember társas lény, így max az lehetett a háttérben, hogy fél felvállalni magát. Aztán mikor komolyra fordult volna a dolog, inkább kihátrált. De ezt is ilyen gyáva módon tette. Amúgy elvileg még most is szingli.
Azok nem lehet, hogy a baratai? Jopar melegnek van tobbsegben noi baratai.
Vagy ugy gondolod, hogy nekik is "csapja a szelet" kamubol?
Hat, annyi hogy ha meleg es mar mondta a csaladjanak hogy nem akar nosulni, csaknem vag at egy lányt.
Itt a kulcs szó a LENGYEL.
Ott a melegek helyzete teljesen más mint nálunk, és az egész család és keresztény vonulat.
Ott ha meleg vagy elfogadnak
De nem gond ha azért van feleséged és gyereked, ebből a szempontból sokkal képmutatóbb mint a Magyar.
Reggel este misére járnak és ez a nagyon nagy többségre igaz.
Kurnak össze Visza de a külcsinyre nagyon adnak - család látszatára, úgy képzeled el mint nálunk Szíjjártót és a fele bagázst, templom, szép család és titoktartási szerződéssel minden héten kuratja a lyukát.
Ilyen egy átlag lengyel meleg szemmel.
Még véletlenül se vállalják magukat. És több meleg, biszex van szerintem ott mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!