Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiú beleszeret egy lányba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiú beleszeret egy lányba?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy egy meleg fiú beleszeret egy lányba? És rájön, hogy nem meleg csak még nem találkozott az igazival? És nem biszex?

2021. okt. 31. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2021. okt. 31. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Hát szerintem ha már elkönyvelted magad melegnek, akkor biszex lehetsz. Heterók nem nagyon szokták melegnek nevezni magukat.

De egyébként beleszeretni talán meleg is tudna lányba, a személyiségébe + talán a kinézetébe, viszont a szex nem menne.

2021. okt. 31. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok különböző eredetű mássággal kerülnek be emberek a "meleg" kupacba. Van például, aki azért meleg úgymond, mert alakzatilag az elvárt homokóra-forma helyett a férfiak testalkatának látványára izgul, ha akarja, ha nem. Ugyanakkor közülük sokan nem rajonganak a férfiasságért, mint felületi megjelenés, öltözködés, viselkedés, kisugárzás. Arcra, tetszésre és érzelmileg is csak abszolút "lányos fiúk", nőies szépség, férfiatlanság jön nekik szóba. Ilyen embereknél megesik - ez tény - hogy plátói értelemben beleszerethetnek lányba is. Aki nem tartozik az úgynevezett melegek ezen alkategóriájába, azoknál viszont ilyesmi nem történhet meg. (Lehetne persze ilyenkor vitázni azon, hogy mit is definiálunk melegségnek, és mit nem.) Másik végletet mondjak: van, aki elolvad a férfias kisugárzástól, valójában meg nem is érti mi az a jelenség, hogy felizgulni egy noname test látványától.
2021. okt. 31. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem, ha valaki meleg akkor csak a férfiakhoz vonzódik.

Lehet biszexuális ilyenkor (jelen esetben) férfi tud szexuális vonzalmat és romantikus érzelmi kötődést kialakítani lánnyal és fiúval is.

De vannak olyan fiúk is akik hetero romantikus homoszexuálisok ami azt jelenti hogy hetero romantikus=bele tud szeretni egy lányba viszont nem érez szexuális vonzalmat iránta, homoszexuális= férfiak iránt érez szexuális vonzalmat és érzelmileg is tud kötődni. Aztán lehet a fordítottja amikor egy férfi homo romantikus heteroszexuális ami azt jelenti hogy nők irán érez szexuális vonzalmat és romantikus érzelmi kötődést tud velük kialakítani viszont férfiaknál csak romantikus vonzalmat tud kialakítani.

2021. okt. 31. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
ha a csaj nem zárkózik el a popsi szextől, akkor az a nagy ő lesz papi.
2021. okt. 31. 23:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, mert velem is előfordult, szóval meg tudom erősíteni. Ha szexuálisan csak fiúk vonzanak, attól még meleg vagy. És mellette még lehetsz heteroromantikus, esetleg biromantikus is (mint én). Vagy az is lehet, hogy tapasztalatlan vagy és nem tudod megkülönböztetni az érzéseidet, és egy hirtelen fellángolásra azt gondolod hogy szerelem.
2021. nov. 1. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Igazából a 4-es kifejtette amire gondoltam, de lepontoztátok kis tudatlanok. :) Ez a jelenség létező.
2021. nov. 1. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor az nem meleg hanem biszex
2021. nov. 2. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
furi ez, bele tudok szeretni melegként lányba de csak lelkileg. Szexuálisan teljesen hidegen hagy
2021. nov. 5. 02:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#4 akkor én hetero romantikus homoszexuális vagyok? o:

(9.es) voltam

csak hogy most mi van fogalmam sincs, mert transzilány is vagyok... paradoxon az egész 🥺🤣

2021. nov. 5. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!