Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hely probléma… hogyan szoktátok megoldani?
Figyelt kérdés
Se nekem nem jó otthon se azoknak akikkel dumálok… Mindog itt akadtunk el..2023. dec. 12. 08:59
2/5 anonim válasza:
lépcsőházban is simán lehet egy gyors menet illetve kocsiban, egy eldugott helyen,erdőben, pláza wc ben.
3/5 anonim válasza:
Kocsiban, erdőben jó lehet, persze ha nincs nagyon hideg kint. De ha pestiek vagytok, a neten találni "búvóhely"eset, ahol pár órára ki tudtok venni egy szobát mondjuk 5000 ft-ért(régebben néztem az árakat).
Nyáron nekem egy nagy kedvencem a közös sátrazás és ott együtt eltölteni egy szép éjszakát. Persze ott előderülhetnek a higiéniai kérdések pl az előkészületre, stb.
4/5 anonim válasza:
Pesten kb 15 ezerért már apartman felszereltségűt, tisztaságút lehet kivenni.Még a tulajjal sem kell találkozni, abszolút biztonságos.
5/5 Bolhás Böhöm válasza:
Melyik oldalon lehet ilyen búvóhelyet találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!