Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetne megoldani az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megoldani az édes hármast?

Figyelt kérdés

Az egyik titkos vágyom vagy mondjam úgy fétisem a hármas szex.A páromon kívül nem voltam még mással és talán emiatt a kiványcsiság is hajt egy kicsit, de végül felhozakodtam vele neki és azt mondta, hogy ha engem ez izgat akkor benne van.Viszont ugye az a legnagyobb baj, hogy ez nagyon veszélyes lehet a kapcsolatunkra nézve ha rosszul csináljuk.Ötleteket várok, hogyan oldjuk meg úgy, hogy ne sérüljön senki és élvezetes legyen!

A harmadik fél milyen legyen(párom kész Dávid szobor csak nagyobb fegyverzettel és helyesebb arccal, ez alapján én se lehetek olyan rossz ha engem választott szóval úgy gondolom, hogy válogathatunk) , szabályok az eseményre, stb.?

Azok akik elvetik a hármast, vagy úgy gondolják ettől kevésbé szeretem a párom vagy nem tud kielégíteni, azok ne írjanak inkább mert nem igaz.Előre is köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 21. 11:47
 1/3 anonim válasza:
88%
Nekem a barátom intézi a harmadik felet, bízom benne, hogy trógert nem hoz fel hozzánk. A haveri köréből szokott valakit néha.
2018. jan. 21. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a honvédségnél volt benne része. Kutyában voltam, elölröl cumi, hátulról dugi. De egy este "melegváltás" is volt, de a passziv mindig én maradtam.
2018. jan. 21. 21:14
 3/3 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Szia Mi már hármasoztunk. Szerintem együtt válasszátok kivel csináljátok. Fektessétek le a szabályokat pl dugás gumival, csók nincs stb és ami a legfontosabb az érzelmi része hogy csak kettőtökkel csinálhatja külön nem, és hogy ez csak szex....ilyesmik. Mindent beszéljetek meg és nem lesz gond szerintem.

Amúgy párom is tart tőle eddig csak egy embert vettünk be az ő régi haverját.

2018. jan. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!