Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék egy lánnyal édes hármast akár többször is, hogyan kezdjek hozzá? 21/L
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 14:42
1/19 anonim válasza:
Kiírnám ide, és meggyőzném a jelentkezőket, hogy nem kamu. :D
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi:)
De ez nem partnerkereső...és nem vagyok kamu..bármivel alátámasztom:)
2016. máj. 28. 14:45
4/19 anonim válasza:
Milyen hármast keresel? Milyen korúakat?
5/19 A kérdező kommentje:
nem a kor lenne a lényeg, csak, hogy szeresse a szexet és lány legyen...mert én lennék, meg a párom :)
2016. máj. 28. 14:48
6/19 anonim válasza:
Mármint az ismerkedéshez hogyan kezdj hozzá, agy magához az aktushoz?
7/19 A kérdező kommentje:
az ismerkedéshez..mármint hol találnék ilyen hölgyet?
És hogyan tudnám rávenni?
2016. máj. 28. 14:55
8/19 anonim válasza:
Szerintem interneten érdemes ismerkedni. Nekünk a párommal már sok erre nyitott csajt sikerült találnunk a neten...:) Aki valóban nyitott erre, azt nem kel rávenni, magától bele fog menni, ha tetszetek neki...
9/19 anonim válasza:
Voltál már lánnyal?
Mennyi idős a partnered?
10/19 A kérdező kommentje:
Voltam, persze, és imádom......a párom 30 éves:)
2016. máj. 28. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!