Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam bringázni és többször előfordult hogy merevedésem lett Volt már másnak is?
Figyelt kérdés
ja és előnedv is kijött 20 f2016. máj. 8. 14:41
1/10 anonim válasza:
Kemény a bicikli nyerge, hosszabb biciklizés után "megnyomja" kicsit az embert. Bár ennek nem tudom, mi köze a biszexualitáshoz, de jó, hogy ennyi kategória van. Amikor meg fontos lenne, akkor nem veszi észre az ember, melyik kategóriában van a kérdés...
3/10 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és országútizom,de nekem emiatt már egy kicsit kevesebbszer is áll fel...
5/10 A kérdező kommentje:
4/4 hu de vicces vagy
2016. máj. 8. 15:47
6/10 anonim válasza:
B***ódjak meg, nekem tetszett a #4-es válaszaXD.
7/10 anonim válasza:
Igen, nálam is előfordult, hogy többször volt merevedésem, amikor meztelenül bringáztam.
8/10 A kérdező kommentje:
hol tudsz meztelenül bringázni?
2016. máj. 9. 13:56
9/10 anonim válasza:
Erdei ösvényeken napnyugta után, olyankor már nem jár arra senki.
10/10 anonim válasza:
a pucér bringás te voltál? hatalmasat estem miattad,azt hittem halucinálok.
nem volt merevedésem bringázás közben, ne is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!