Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék egy lánnyal édes hármast akár többször is, hogyan kezdjek hozzá? 21/L
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 14:42
11/19 anonim válasza:
Vannak oldalak, amelyek ilyen szolgáltatásokat hirdetnek.
12/19 A kérdező kommentje:
igen, találtam is sokat mégis ott csak képvadász szájhősök vannak :(
2016. máj. 28. 15:32
13/19 anonim válasza:
jó dolga van a párodnak mert ennyiből is leszűrni hogy ő írányit(30 éves rutinos rókaként egy 21 éves megilletődött lánykát)...ez az édeshármas most speciel neked is kedvedre való de ha ilyen ötletei vannak "kikapcsolódás meg szórakozás " gyanánt amíg nem pillant meg egy másik csajt , akinek nem feltétlenül kell dögösebbnek lennie nálad elég ha csak az újdonság varázsával legyőz téged........de hogy segítsek:igyekezz magadnál kategóriával csúnyább lányt szerezni ha nem akarsz nyitott kapcsolatba kerülni vagy szinglivé válni....bár lehet úgy még jobban is járnál
14/19 A kérdező kommentje:
Nem talált... pont, hogy az én ötletem volt a hármas.. a párom régimódi 3 hónapig tartott rábeszélnem:)
Én vagyok ilyen perverz :$
2016. máj. 28. 21:03
15/19 anonim válasza:
szerintem is net a nyerő,esetleg ti "hiredessetek" hogy kerestek 3.at.
illetve itt is lehet találni rá embert.
16/19 anonim válasza:
Nekünk másfél év alatt egyszer jött össze, mindenkinek csak a szája nagy illetve csak kamus képgyűjtögetők vannak. Nagyon nehéz (27FL)
17/19 A kérdező kommentje:
Igen sajnálatos módon rengeteg a kamus, illetve képvadász.. és rettentő nehéz, pedig minden egoizmus nélkül mondhatom, hogy jól nézünk ki, fiatalok vagyunk, sőt páromnak van elég nagy "extrája" is ;)
és mégse :(
2016. máj. 30. 10:24
18/19 anonim válasza:
Sajnos nagyon nehéz találni..Én is lányt keresnék a párommal édeshármasra..De még senki nem írt
24 L
19/19 anonim válasza:
Próbáljátok ki a Tindert. Nekünk ott azóta több sikerünk is volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!