Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kalandjaitok vannak különböző országokban?
Figyelt kérdés
A barátaimmal kitaláltuk, hogy elutazunk télen a vizsgaidőszakban egy pár napra valahová külföldre. Én akkor már olyan helyre mennék ahol "izgalmakra" számíthatok és van elég aktív meleg élet. Esetleg meleg szauna, szexmozik, egyéb hook up helyek. Nektek milyen tapasztalataitok vannak milyen városokkal és akár milyen konkrét helyekkel?2023. dec. 4. 17:07
11/14 anonim válasza:
10) nem értem mire vagy kíváncsi? Mert ha valaki leírja, ugyanaz meg fog az XY kerdezovel is tortenni?
12/14 anonim válasza:
Ugyan mit írjanak le?
Xoptak,dugtak,élvezték a melegek életét.Mi ebben az érdekes?
Csak nem ebben a prűd,koszos,igénytelen és bunkó országban tették.
13/14 anonim válasza:
#12 Azzal egészíteném ki, hogy ahol polgárjogi nyert a tahóság és a primitívség lett az etalon!
Nekem ez a véleményem.
14/14 anonim válasza:
Igazából én nem feltétlen javasolnék egy helyet, de leírom.
Most voltam egy hónapja Egyiptomban (délen, Hurghada alatt), nem nagyon van ott élet kalandok terén (bár törvény nem tiltja ott a homoszexualitást az esz-Szíszi rezsim szórakozásból kergeti a melegeket).
Ennek ellenére nehezen lehet találni srácokat, nekem sikerült is egy jót kalandozni a nyaralásom alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!