Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen borzalmas kalandjaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen borzalmas kalandjaitok voltak prostikkal?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami tényleg durva, példaul erőszakos, lehúzós, undorító.

2023. okt. 6. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Én voltam 98ban

Rendes volt mondta hogy attraktív a farkam akkor 15-16cm mértem mondta hogy nagyobakkal is találkozott később 18-19cm lett

Nagy darab nő volt az újpest városkapunál.

A fotózást választottam a szex helyett 4ezer volt a fotózás 6ezerért feküdt volna le velem.Magas jó 110kilós nő volt

Találkoztam vele utána a dob U szexshopban.Megbántódott mert nem feküdtem le vele ..

2023. okt. 6. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Régen történt, de jól emlékszem rá: megvolt már aminek meg kellett történnie, mikor hívta valaki. Láttam a lányon, hogy baj van, mert egyből elsápadt. Felvette beszélt pár szót az illetővel, majd sírva fakadt. Olya. Hisztérikus sírás volt, hogy csak pupilláztam! Aztán odajött hozzám, átölelt és szorított vagy 10 percig. Mozdulni sem tudtam. Kérdeztem, hogy mi van, de csak rázta a fejét. Azt hittem, elvesztett valakit.

10 perc után ellökött magától és azt mondta, hogy takarodjak onnan, mert jön a faszija és ki fog nyírni, ha ott talál. Szinte kilökött az utcára.

A mai napig nem tudom, hogy mi történt, de gyanítom, hogy vagy akkor szabadult a srác vagy akkor talált rá a csajra. Az volt az utolsó alkalom, hogy prostihoz mentem.

2023. okt. 6. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jujj, nekem volt velük pár durvább kalandom

Először azt hittem az lesz a legdurvább aki fapofával szenvedett velem egy órát, mire belátta hogy ö bizony nem képes müködésre bírni a szerszámot

De az semmi sem volt

A problémám az volt hogy ha lebeszéltem valamit valakivel akkor azt már nem mondtam le amikor menekülni kellett volna

Így futottam bele egy cigánytelep putrisorában egy prostiba (aki nem is tünt cigónak) aki hozott segítséget is. Lenyúlt egy 20-ast (kivette a kezemböl és nem adott vissza belőle) majd többszörösét követelte olyan extrákért amit nem kértem. Majd mikor ezt megtagadtam előtüntek a "barátnöi" is, na nem is kényeztetni

Életem szégyene volt az az eset, a kép lesülne rólam ha személyesen mesélném el.

Végül szerencsém volt, megfenyegettem öket mire elendegtek, "csak" egy 20-ast vesztettem, amit nagyon megérdemeltem. Csoda hogy megúsztam ennyivel.

Kancigók is jöhettek volna, akkor pedig rendörségi ügy lett volna belőle. Na akkor tényleg eláshattam volna magamat

2023. okt. 6. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Csak a szokásos: Lejárt az idő (5 perc volt kb), adjak még pénzt, dugni ne is dugjunk, de azért pénzt adjak. A legdurvább az volt, bár az inkább vicces, igazából baj nem volt: egy galérián volt az akció, de várni kellett, mert a ribi testvérét reszelte egy kolléga éppen. Így leültem a szobában egy kb 7-8 tagú cigány családdal nézni a Tv-t, amíg fent végeznek. Közben a félmeztelen családfő egy 5 literes üvegből uborkával kínált. Aztán azok lejöttek és meg fel. Ez nagyon régen volt, Rákóczi tér. El sem tudom képzelni mai fejjel, hogy ezt pl bevállaltam.
2023. okt. 6. 15:23
 5/11 A kérdező kommentje:

4-es, zseniális sztori! ;) De a többi se rossz, szegény lányt a 2-nál nagyon sajnálom.

Jöhetnek még! 🤪

2023. okt. 6. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
A 3-as sztori ennyire gyenge volt?
2023. okt. 6. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehúzosok voltak inkább. Legklasszikabb ráadásul nívós helyen, Marina parti lakás. Pénz előre, csaj meg kb a melltartóját se volt hajlandó levenni, nagy szájhúzás után félig levetkőzött. Mondtam, higy akkor köszi heló, pénzt vissza. Az előtérben lévő idősebb cigány csaj kérdezte amikor kijöttem a szobából, hogy mi a baj, elmondtam, amire persze nem volt válasz. Én követeltem vissza a pénzem, mire megjelent egy nagy darab kancigány is a szomszédos másik szobából, ekkor lett elegem és elhúztam a csikot, persze a pénzt buktam...

Hasonló más eset volt sok, csak nem jött kancigány, meg volt olyan os, hogy végül nagy nehezen visszaadták a zsét, vagy egy részét legalább. 5.kerben lévő lányokat ezért kerülöm, ott többször is megjártam.

Vicces esetek is voltak, sőt volt olyan hogy jól is sült el, nem az nyitott ajtót akihez mentem, de mégis az egyik legjobb kúrás lett belőle.

2023. okt. 6. 18:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Sosem prostiztam, azonban a Pixie-n volt egy érdekes sztorim. A fizetős dominák nem érdekelnek, nem is inkább a pénz miatt, egyszerűen nem egy darab meló akarok lenni neki.

Szóval visszaír egy lány állítólag Debrecenből, jön Pestre, találkozzunk a Vörösmarty téren. Oké, szuper.

Pontosak vagyunk, erre bemutatkozás után mondja, defektje volt az autópályán, elvontatták az autóját, így nem maradt pénze a zaciból kiváltani és egy másik zaciba vinni az aranyékszerét (a másikban több pénzt adtak volna állítólag). Bizonylatot mutatott, ami lejárt, de meghosszabítható volt. Szeretne játszani is velem, de előtte adjak már kölcsön 250e Ft-ot, amit a második zaciból kapott pénzből meg is adna.

Mondom, ha ismerném, nem lenne akadálya, de így ismeretlenül nem mennék bele egy kölcsönbe (cigány volt...). Azért kisérjem el a zaciba. A zaci már zárva lesz, mondom, inkább térjünk a játékra, vagy köszönjünk el. Közben megérkeztünk a Fővám térre, a zaci nemrég bezárt, ahogy sejthető volt, a csaj erre minden átmenet nélkül hangosan elkezdett pénzt követelni (fizessem ki az együtt töltött két órát, holott nem fizetős volt a lány). Ott égtem, de jött egy villamos, átmentem előtte a másik oldalra, és a villamos takarásában leléptem.

Játszottam BDSM jatékokat cigány lányokkal is minden gond nélkül, de ez egyértelműen a lehúzásra ment, a defektről szóló zavaros legendája után egyből kellemetlenné kezdett válni.

2023. okt. 7. 18:47
 9/11 A kérdező kommentje:
6: egyáltalán nem volt gyenge a 3-as! 😀
2023. okt. 7. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Úgy volt, hogy nyilvános helyre megyünk eltölteni egy kis időt (nem szex). Az elején elkérte a lóvét, aztán nem sokkal utána eltűnt egy olyan pillanatban, amikor nem tudtam figyelni rá. Ez jó pár éve volt, azóta senki ilyen lánnyal nem találkozom, másoknak se ajánlom, mert sose tudni, bármi mgtörténhet, és bizonyítai nem tudsz semmit.
2023. okt. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!