Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ti az egyéjszakás kalandjaitokhoz hogyan viszonyultok? Milyen lányokat,nőket választotok hozzá és mi alapján?
Figyelt kérdés
csak a kinézet számít vagy szimpátia is,kedvesek vagytok a lányhoz, vagy nem törődtök az ő élvezetével? 18 F2023. jan. 27. 12:38
1/5 anonim válasza:
a legfontosabb, hogy ő is élvezze
kinézet, szimpátia, azonos hullámhossz
45/F
2/5 anonim válasza:
Is-is, miért dugnál olyannal aki nem vonz, nem indít be? Ha buta mint a tök az eléggé vágycsökkentő.
Az hogy figyelsz a partnerre alkalmiban is meg egy normális (és jogosan elvárható) emberi tulajdonság.
3/5 anonim válasza:
Én ismerem magam annyira, hogy tudom, az egyéjszakás nem nekem való: kapcsolatban szeretnék "szerelembe esni". Nekem fontos, hogy a szex mellett meglegyen az érzelmi stabilitás is.
30f
4/5 anonim válasza:
De törődök vele... És sosem egy éjszakásnak indítom a dolgot.
5/5 anonim válasza:
Olyan nőt választok, aki bejön, egyéjszakás kaland esetén az se érdekel, hogy hívják. Csak legyen meg a tűz, a kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!