Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Egyéjszakás kalandjaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Egyéjszakás kalandjaitok hányad részét bánjátok meg?

Figyelt kérdés

Meg lehet bánni hogy belementél, mert a férfi nagyon ügyetlen volt, vagy a méretével voltak problémák. Vagy a férfi személye miatt. Esetleg azzal ostorozod magad, hogy olcsón odaadtad magad, szabadjára engedted a vágyad. A férfi nem is volt olyan jó pasi hogy megérdemeljen téged, de már nagyon akartál szexelni. Esetleg rossz híred ment utána. Akármilyen okból is, de megbántad. (Mi miatt bántad meg?)

Az ilyen kalandjaid hányad részét bántad meg?

2022. ápr. 6. 10:36
A kérdező szavazást indított:
Soha nem bántam meg, jó volt mindig, kellett
Egy kis hányadát megbántam, de az esetek többsége jó volt
A legtöbb ilyen kalandot megbántam
Az összes ilyen kalandot megbántam
13 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi birtoklási vágya miatt bántam meg, illetve egyszer erőszakos bánásmódban részesültem.
2022. ápr. 6. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az van, hogy egy nő "nagyon akar szexelni", akkor a behatolást kívánja, akkor is, ha ettől nem lesz orgazmusa? Az esetek nagy részében nem lesz, én úgy tudom (nő vagyok, részint saját tapasztalat is). Szintén saját tapasztalat, hogy egyéjszakásban nem is igazán fog törekedni a férfi arra, hogy a nőnek orgazmusa legyen, mivel nem kötődik hozzá érzelmileg, nem akar szeretettel örömet okozni. Lehet persze, csak én voltam peches. Ha az itteni férfiak megnyilatkozásait nézem, akkor mindenképpen, mert az itt válaszoló férfiak kivétel nélkül mind orgazmust csiholnak ki az alkalmi partnereikből, ez biztos.

Szóval, aki csak szexelni akar, annak fontos a saját orgazmusa vagy nem?

2022. ápr. 6. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
alapvető megértés probléma van: a nő nem csak az orgazmus miatt szexel.
2022. ápr. 6. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, hogy ez megértésprobléma-e, inkább eltérő vélemény lehet. Van olyan nő (és férfi) szerintem, akinek fontos a kielégülés, másnak nem annyira.
2022. ápr. 6. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Èn azt bánom hogy sosem volt egy sem,ès már nem is lesz.
2022. ápr. 6. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az összeset.
2022. ápr. 7. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!