Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egyéjszakás kalandjaitok hányad részét bánjátok meg?
Meg lehet bánni hogy belementél, mert a férfi nagyon ügyetlen volt, vagy a méretével voltak problémák. Vagy a férfi személye miatt. Esetleg azzal ostorozod magad, hogy olcsón odaadtad magad, szabadjára engedted a vágyad. A férfi nem is volt olyan jó pasi hogy megérdemeljen téged, de már nagyon akartál szexelni. Esetleg rossz híred ment utána. Akármilyen okból is, de megbántad. (Mi miatt bántad meg?)
Az ilyen kalandjaid hányad részét bántad meg?
Amikor az van, hogy egy nő "nagyon akar szexelni", akkor a behatolást kívánja, akkor is, ha ettől nem lesz orgazmusa? Az esetek nagy részében nem lesz, én úgy tudom (nő vagyok, részint saját tapasztalat is). Szintén saját tapasztalat, hogy egyéjszakásban nem is igazán fog törekedni a férfi arra, hogy a nőnek orgazmusa legyen, mivel nem kötődik hozzá érzelmileg, nem akar szeretettel örömet okozni. Lehet persze, csak én voltam peches. Ha az itteni férfiak megnyilatkozásait nézem, akkor mindenképpen, mert az itt válaszoló férfiak kivétel nélkül mind orgazmust csiholnak ki az alkalmi partnereikből, ez biztos.
Szóval, aki csak szexelni akar, annak fontos a saját orgazmusa vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!