Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyannal, aki nagy farokkal órákig tudott dugni? Extrém kalandjaitok voltak?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan figurára gondolok, aki megszopatott, megpofozott, jól megdugott benneteket. Nem ilyen pár perces pudingokra.#emberek, férfiak, szex
2021. márc. 19. 12:53
1/13 anonim válasza:
enyhén szadista jellemre vall akit leírsz, de én még nem szerencsésre xD
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen kellene:). De nem feltétlenül attól jó, hogy durva, hanem attól, hogy sokáig bírja és nyilván eltudja vinni a csúcsra a partnerét.
2021. márc. 19. 12:56
3/13 anonim válasza:
Még nem volt ilyen igazi férfival kalandom.
4/13 anonim válasza:
Órákig??? 😂😂😂 15 perc talán. Kivéve a gyakorisok.
5/13 anonim válasza:
Nagy mérettel volt dolgom es jól is birta , de nem verekedett
6/13 anonim válasza:
Menj el inkább egy pszichológushoz.
9/13 anonim válasza:
Persze a 40 perc alatt nincs semmi verekedés csak gyengéd szeretkezés!
8as voltam
10/13 anonim válasza:
Volt de az ilyen palik foglaltak sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!