Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyannal, aki nagy farokkal órákig tudott dugni? Extrém kalandjaitok voltak?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan figurára gondolok, aki megszopatott, megpofozott, jól megdugott benneteket. Nem ilyen pár perces pudingokra.#emberek, férfiak, szex
2021. márc. 19. 12:53
11/13 anonim válasza:
Volt, igaz egy óra nem volt szerintem de köpni nyelni nem tudtam utána kb
12/13 anonim válasza:
Dugni nem szeretek sokáig, de ha lassan sokáig szopnak az bejön akár fél órát vagy tovább is. A light pofon adás is :)
13/13 anonim válasza:
sose értettem mire jó a pofon, fordítva is jól esne? na ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!