Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek szexi ez a fiú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szexi ez a fiú?

Figyelt kérdés
[link]
2023. nov. 26. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Hát ja. :D
2023. nov. 26. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
🥰.
2023. nov. 26. 22:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy ő most a femboyokat kedvelőknek jön be vagy, aki a pasis srácokat szeretik.
2023. nov. 27. 01:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnek be a kentaurok! De cukii
2023. nov. 27. 06:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szép a teste, de nem jön be a hosszú haj és hogy feminim. A férfiasabb srácokat kedvelem.

20f

2023. nov. 27. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a hosszú haja nem tetszik, röviddel jobb lenne.
2023. nov. 27. 12:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Van olyan videója, ahol összefogott a haja, úgy teljesen más az összkép.

De a mozgása nagyon nőies, érdekes.

A haj persze sokat erősít rajta, sok passzív, izmos fiú hasonló habitusú.

2023. nov. 27. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Én vagyok, aki a femboyokat kedveli. Na most az egy olyan irányzat, hogyha egyszer is meglátnék valakit csak viccből bajusszal meg szakállal, akkor úgy belém égne egy életre az undor, hogy már nem segítene rajta, ha utána megborotválkozna.

Attól hogy egy izomköteg emberre feladunk valami rózsaszín bugyogót, még nem lesz lányos fiú. Egy lányos fiú az életének minden pillanatában egy szolid, cuki, aranyos, viselkedésében és mozdulataiban finom lény, mert képtelen másmilyen lenni, és nem egy erőt és határozottságot sugárzó vadbarom női parókában.

Úgyhogy keresgéljétek még, kinek az ízlése az ilyen férfiasság-nőiesség vegyessaláta, mert aki a lányos fiúkat szereti, annak nem.

Mondjuk, szerintem létezik férfiasság és nőiesség között félúton is stílus, de az sem olyan, hogy szélsőségesen férfias és szélsőségesen nőies elemeket teszünk groteszk módon egymásra.

2023. nov. 28. 02:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem
2023. dec. 8. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!