Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok meleg miért tölt rengeteg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok meleg miért tölt rengeteg időt nőkkel?

Figyelt kérdés

Több ilyen meleget látok: barátaik nagy része nő, nőkkel mennek tengerpartra nyaralni, koncertre, programozni, bulizni.

A bulizást megértem, nem mászik rá a csajra minden részeg heteró pasi, de azt hogy valaki egy szobában legyen egy hétig férfiként nővel...lehet én vagyok túlságosan bi, de azért szerintem ott történne ez az. Vagy ez a csajnak is jó, mert azt a látszatot kelthetik, hogy a pasi megvédi, ha kell, közben a csaj is ismerkedhet, ha van rá lehetősége?

2023. nov. 20. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 nagyon jól megmondta, én is ezzel szeretek érvelni, persze azért kicsit sztereotipikus, de van benne igazság :D

Na de egyébként tök logikus szerintem, hogy azok barátkoznak főleg, akik azonos nemhez vonzódnak. Egyrészt általában személyiségben is közelebb vannak egymáshoz, meg a szerelmi életet is így könnyebb egymással megbeszélni.

2023. nov. 21. 18:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok de nekem több a fiú haverom. Bár elég maszkulin vagyok xd
2023. nov. 22. 00:33
 13/17 anonim ***** válasza:
10%

Most ez nem olyan nagy matek…

Egy melegnek nagy általánosságban le kell mondania a fiú barátokról.

A srácok többsége ha kiderül valakiről hogy meleg, onnantól igencsak rossz irányba változik a kapcsolat. Offolni fognak.

Egy nőnek ha megbízol benne könnyen elmondod mi a helyzet és ha csak nem teljesen degenerált, akkor emiatt nem fog hátrányosan megkülönböztetni sőt, onnantól több témátok lesz.

2023. nov. 22. 00:57
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
Nekem fiu barataim sincsenek mar gyerekkorom ota mert teljesen felelsleges, nem akarom hogy megtudjak rolam, lanyokkal meg sose baratkoztam mert az is teljesen felelsleges
2023. nov. 22. 05:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Mert ha megtudják rólad, akkor mi lesz? Én büszkén felvállalom magam, hogy meleg vagyok. Tudom nekem se volt könnyű, de mára már elfogadtam nagam.
2023. nov. 22. 10:23
 16/17 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom. Mármint engem nem ez jellemez hogy én EGY MELEG vagyok. Szóval nem vállalom fel, nem reklámozom. Én XY vagyok aki mellesleg meleg.

Pl. munkahelyen senkinek nem nagyon van hozzá köze, rákérdezni úgy sem mer senki hogy meleg vagy e, marad a találgatás. De azért valjuk be, egy hetero srácnak (tisztelet a kivételnek) általában kellemetlen egy meleg fiúval haverkodni. Én meg nem ölök energiát színészkedésbe, meg egy olyan kapcsolatba ami darabjaira hullik mikor kiderül mi a pálya velünk.

Maradnának a csajok de ők meg olyan kis egyszerűek meg nem vonz a világuk szóval nem marad senki. Ez van.

2023. nov. 22. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Anyád az egyszerű
2023. nov. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!