Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg miért tölt rengeteg időt nőkkel?
Több ilyen meleget látok: barátaik nagy része nő, nőkkel mennek tengerpartra nyaralni, koncertre, programozni, bulizni.
A bulizást megértem, nem mászik rá a csajra minden részeg heteró pasi, de azt hogy valaki egy szobában legyen egy hétig férfiként nővel...lehet én vagyok túlságosan bi, de azért szerintem ott történne ez az. Vagy ez a csajnak is jó, mert azt a látszatot kelthetik, hogy a pasi megvédi, ha kell, közben a csaj is ismerkedhet, ha van rá lehetősége?
Nem mondanak engem feminimnek, viszont a barátaim nagy része lány. Nem tudom hogy miért alakult ki, én szívesen barátkozok bárkivel, csak valahogy könnyebben elbeszélgetek nőkkel. Meg ahogy szóba kerül hogy meleg vagyok (nem hirdetem, de ha pl kérdezik hogy együtt vagyok e valakivel nem hazudok emiatt), akkor egyből jönnek rám, mintha innentől kezdve én lennék a legjobb meleg barát, mint az amerikai filmekben. Furi.
Személy szerint azért is van több lány barátom mert nem találom meg a helyemet a “Cső tesó! Adjá’ már egy cigit” társaságokban. Lehet hogy ez idővel változni fog, de egyetemen nem tapasztaltam nagyon sok mást. A srác barátaim nagy része meleg srácokból áll.
Lehet kicsit kusza lett. Nem tudom hogy más melegeknek miért lány barátaik vannak, de nekem ez a tapasztalatom. 20f
Nekem meg egy baratom sincs se ferfi se no
Nem is volt soha
40 F
Tudod milyen jókat lehet beszélgetni úgy, hogy nincs benne az emberben a szexuális vágy, az a "görcs", hogy meg akarom kapni a másikat? És sok nő is jobban el tudja engedni magát, ha egy férfi tekintetében nem a teste iránti sóvárgást látja.
Meg hát kivel tudna a legjobban eltársalogni egy meleg a disznó pasikról, mint egy nővel? :)
Mert heterokkal megis mirol beszelgetnének? Heterok csak a csajokrol a kocsikrol meg focirol tudnak beszelgetni mas tema nincs ja meg a kocsmazasrol
Meg arrol ki hany csajt ba szott meg a hetvegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!