Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért szeretnek feltételeket szabni és követelőzni?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ha küld nekem valaki három normális képet (akár kizárólag csak az arcáról), és tetszik nekem, akkor megmondom neki, hogy szívesen találkoznék vele. Nincs elvárásom se a farokméretéről, nem várom el, hogy legyen helye és semmilyen elvárásom sincs a szexet illetően.

Ugyanezt fordítva a legritkább esetben fordul elő. Nem hajlandók velem találkozni, ha nem küldök képet a farkamról vagy seggemről, nem hajlandók találkozni, ha nem teljesítem a szexben azt, amit ő elvár vagy nem hajlandók találkozni, ha nincs helyem.

2023. nov. 19. 11:08
1 2
 11/19 Jani Belucci ***** válasza:
84%
Akinek nincsenek elvárásai, annál mindenki megugorja a lécet. Ohh, vagy netán mégis vannak elvárások? Hoppá.
2023. nov. 19. 19:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Megkaptad a kérdésedre a választ?

2023. nov. 19. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem szakadnál le végre a gyakorikerdesek.hu nevű internetes portálról? Már mondtam, hogy vegyél egy műfaszt és takarodj a picsába!
2023. nov. 20. 13:24
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

"A melegek miért szeretnek feltételeket szabni és követelőzni?"

Te most épp ugyanezt csinálod az ő szemszögükből nézve. Feltételeket szabsz (pl. ha neked nincs semmilyen előzetes elvárásod a szexet illetően, akkor másnak se legyen) és kimondatlanul is követelőzöl (igenis találkozzanak veled kép nélkül is, meg akkor is, ha nincs helyed).

És borzasztóan irritáló a személyiséged meg a stílusod. Nincs ember, akinek ez bejönne. Állandóan megy a rinya minden 💩on.

Itt is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Itt is:

És itt is:

Kegyetlenül irritáló a stílusod.

Sorry.

2023. nov. 21. 02:08
 15/19 A kérdező kommentje:

Meg se lepődnék ha a te értékrendedben Sztálin meg a Gulág egyik rabja is ugyanazon a szinten lenne. A Gulág rabja is követelőzik, hogy engedjék szabadon, és irritál téged a stílusa.

2023. nov. 21. 08:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam, hogy le fog peregni rólad, hárítani fogsz és egy pillanatra sem nézel magadba. Képtelen vagy rá. Alaptermészetedből adódóan minden kérdésedben mindig másokban keresed a hibát, sohasem önmagadban. Pedig hasznodra válna már csak önismereti szempontból is szembenézni önmagaddal. Én ezt tenném a helyedben.
2023. nov. 21. 12:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Bocs, de nincs szükségem olyan világnézetre, ahol a gonoszság elfogadható, mondván "magaddal törődjél".
2023. nov. 21. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Na, megint kezded. Én ebbe nem megyek bele, ezt már párszor lezongoráztuk. Teljesen értelmetlenül. Látom, semmit nem fogtál fel belőle, hiába magyarázták többen is, hogy mi a baj a folyamatos áldozatszereppel és a valóság félreértelmezésével. Teljesen elhajlítod a valóságot és az erkölcsre hivatkozva (szándékosan vagy tudatlanságból (?)) félremagyarázod mások válaszait. (Ráadásul egy teljesen téves erkölcsfelfogásban, erkölcsértelmezésben.) Aztán persze ott állsz valós válaszok nélkül a saját elméleteiddel, teóriáiddal. Hát, hajrá.
2023. nov. 21. 12:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Troll.
2023. nov. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!