Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretnek feltételeket szabni és
követelőzni?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ha küld nekem valaki három normális képet (akár kizárólag csak az arcáról), és tetszik nekem, akkor megmondom neki, hogy szívesen találkoznék vele. Nincs elvárásom se a farokméretéről, nem várom el, hogy legyen helye és semmilyen elvárásom sincs a szexet illetően.
Ugyanezt fordítva a legritkább esetben fordul elő. Nem hajlandók velem találkozni, ha nem küldök képet a farkamról vagy seggemről, nem hajlandók találkozni, ha nem teljesítem a szexben azt, amit ő elvár vagy nem hajlandók találkozni, ha nincs helyem.
Mert csak a szex körül forog a legtöbbjük élete, főleg a társkeresőn. És ne gondold, ha megkapná a képedet, utána még találkozna is... Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak, de ezt már sokan és sokszor megbeszélték itt, hogy mi megy ezeken az oldalakon.
2023. nov. 19. 11:19
2/19 anonim válasza:
Noh...hát ez az amit én sem értek ...nyilván azok akik ilyeneket kérnek ...azok nem komoly pasik.ezekkel foglalkozni nem érdemes ha kapcsolatot keresel .Az elvárások a csillagos égen is túlmutatnak,miközben ők maguk kb a fák lombkoronájáig érnek.szomorú,de mindig lesznek ilyenek.Hát....nem tudok mást tenni én sem mint türelemmel szemezgetni ....a rohadt penészes szemeket meg kihajítani.
2023. nov. 19. 11:23
3/19 anonim válasza:
Sajnos, ez nem a szexualitástól függ. Sok nő is olyan elvárásokat támaszt, hogy ha száz évig élnék, nem tudnék megfelelni a számukra, közben, ők semmit nem mondanak el magukról, előre pénzt kéregetnek, vagy fotót a lakásomról, hogy biztosan van-e helyem. Szánalmas ez a bizalmatlanság.
2023. nov. 19. 11:38
4/19 anonim válasza:
Csak kiverik rá vagy trollkodnak. Soha nem küldj ilyen képeket senkinek.
2023. nov. 19. 12:22
5/19 A kérdező kommentje:
Pont te beszélsz, aki azért utasít el férfiakat, mert férfiak?
2023. nov. 19. 12:33
6/19 Jani Belucci válasza:
Preferenciák. Preferenciának hívják. Nem téged keresnek akkor, ennyi. Értem én hogy neked bárkivel jó lenne bármi, bármikor, bárhol, de nem mindenki ilyen. Ha nem akar veled szexelni, akkor nem akar. Lapozz tovább.
2023. nov. 19. 13:16
7/19 A kérdező kommentje:
Az ilyen 6-os félék jól mutatják, hogy a kérdésben említett embereknek nem csak az elvárásaik nevetségesek, hanem roppant buták is.
2023. nov. 19. 13:31
8/19 Jani Belucci válasza:
Korábbi kérdéseidben már bizonyítottál.
2023. nov. 19. 13:36
9/19 anonim válasza:
Mi a butaság ebben? Mindenkinek vannak elvárásai, kinek ilyen, kinek olyan, ha nem felelünk meg egymásnak, akkor nincs dolgunk egymással.
Az a butaság, hogy az élet egyszerű és egyértelmű dolgain problémázik valaki. Vagy inkább frusztráltság.
2023. nov. 19. 18:36
10/19 A kérdező kommentje:
Mi a butaság benne? Talán az, hogy r.bancnak állít be, mert nincs egy rakás elvárásom, mint neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!