Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a gumi feltételétől max 20mp és lankadok?
Akivel voltam neki is volt ilyen problémálya mert nagyon szorította.
Sex shop ban vett nagyobb kerületűt, az nem lankasztotta.
Hat ez vagy a gumi hibaja vagy psziches... 1, probalj meg allando partnert talalni akivel csinalhatod gumi nelkul. 2, probalj gumit valtani. 3,nem gondolkodtal meg esetleg a masik oldalt allni ? Passzivkent? Nalam ez volt... izgatott a srac barki akivel szexeltem, es aktivnak gondoltam magam. . Nem akartam h betegyek, en akartam betenni... de aztan valahogy nem volt az igazi, bar visszagondolva a 1-2 szemelyen kivul az osszes tobbi csak egy fadarab volt az agyba, aki csendbe fekudt es turt, vagy full bena volt... en sem voltam profi de voltak elkepzeleseim... aztan megismertem a parom es hat en passzivra valtottam, bevallom jobban esik azota a szex, es nem lankadok le... emellett rejottem h vele van az az 1 hullamhossz akivel jol is erzem magam vegig szex kozbe.
De amugy ne izguld tu a dolgokat.. probalj meg Rusht hasznalni, lehet az segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!