Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan aktívok, akik nem feltételezik szex után automatikusan, hogy élveztem?
Ha nem akarok valakivel lenni, akkor nem fekszem le vele. Ez ennyire egyszerű.
Számomra fontos hogy a partner is élvezze a szexet, szóval odafigyelek rá. Az látszik valakin, hogy élvezi vagy sem. Ha eddig nem foglalkoztak ezzel, akkor igen, gyakorlatilag leszarták. Ha pedig neked nem jó valami, akkor nyugodtan szólhatsz a partnerednek.
"Nekem nem az lenne a fontos, hogy élvezzem a szexet, hanem az, hogy találjak végre egy aktívot, aki nincs tökéletesen megelégedve magával szex után."
Hát ezt nem értem.. Az fontosabb, hogy a másik meg van e elégedve magával, minthogy élvezzed? Nem tudom hogyan lehet úgy szexelni, hogy a másik nem élvezi. Nem kellenek ehhez szavak, ezt észre kellene venni, hogy élvezi-e a másik fél..
Az önzőket nem érdekli.Ezek általában önelégült pasik.Keress egy normális aktívot aki törődik a másikkal!Soha nem hagynám,hogy a partnerem ne élvezzen
el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!