Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit vár az egyház a melegektől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vár az egyház a melegektől?

Figyelt kérdés
Az egyház szerint az azonos neműek egymáshoz való vonzódása nem bűn, csak ha létrejön köztünk aktus. Akkor az egyház azt várja el, hogy egy azonos nemű pár ne kerüljön egész életben aktusba, ne legyenek kielégítve a szexuális vágyai?

2023. nov. 12. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
A vallasod karhozatra itel kedves vallasos meleg
2023. nov. 13. 03:16
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Kedves 11.Nem ítél kárhozatra…Olvasd a Biblia mellett a modernkori keresztény teológiai értelmezéseket..Semmi ilyen nincs benne..Nemhiába nem látja Ferenc pápa sem akadályát a melegeknek..Braziliában egész meleg közösségek vannak egyházi oltalom alatt.
2023. nov. 13. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

"Nyugodtan lehetsz zebra, csak ne legyél csíkos."

Remek analógia. :)

Van egy ötletem papok számára! Lehetsz pap, azonban tilos imádkoznod és isten igéjét hirdetned.

Sőt, mi több, lehetsz keresztény pap, csak éppen hirdesd a sátán igéjét.

Remek ajánlat... Végül is, nincs megtiltva senkinek, hogy pappá váljék...

Egyébként amikor megláttam ezt a kérdést, az villant át az agyamon, hogy a válaszok között lesz netán az, hogy:

"az egyház azt várja el a melegektől, hogy csak nővel szexeljenek, és csináljanak gyereket".

Értjük... egy meleg "attól meleg", hogy nőket dug...

Mint a Bibliában: "szaporodjatok és sokasodjatok!"

(Egyébként semmi rosszat nem látok abban, ha egy meleg, akár, kipróbálja, milyen puncit dugni... Viszont az, hogy megtiltják a melegnek, hogy melegként éljen, abszurd... Az viszont nem zavarna engem, ha olykor biszexé válnának egyes melegek.)

2023. nov. 14. 01:54
 14/14 anonim ***** válasza:
89%
En azt olvastam valahol, hogy az egyhaz kb 40%-a meleg vagy biszex. Rengeteg ilyen pap, puspok van, aki lebukott, sot orgiaznak.
2023. nov. 14. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!