Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, járt vagy jár közületek valaki egyházi gimibe?
Hogy kerültetek oda?
Hogy éltétek ott meg a melegséget?
Milyen volt ott a meleg helyzet?
Te oda fogsz járni? Vagy oda jársz?
Hány éves vagy?
Én már 31 vagyok. Bp-en jártam egy kisebb suliba. Nem mondanám most itt meg, hogy melyik, bár érdekelne, hogy ki járt még oda, aki meleg.
Nálam sem volt gond, bár én sem hirdettem.
Magából a tényből hivatalosan nem is lehet baj. A kérdés, hogy hogyan éled meg.
Az ofőmnek azóta sem bújtam elő, bár érdekelne a reakciója. talán eljön majd az ideje.
Egyházi suliba jártam, jó pár éve, soha, semmi probléma nem volt, de nem is beszéltünk erről. Az ofőnek elmondtam, megpróbált "segíteni" - nem sikerült. Azóta sem téma a dolog, holott vele és az osztálytársaimmal is elég szoros kapcsolatban vagyunk, még tizenX év óta is.
Kedves kérdező, ha van valami bibid, írj nyugodtan privátban!
A többieket meg megnyugtatnám, hogy NEM baj, ha meleg valaki, egyházi iskolában sem, de nem érdemes nagydobra verni, nem csak ott, hanem ebben az országban biztos nem, sőt a magánélet úgyis mindenkinek a saját ügye szerintem.
7-es vok. Sok minden ellenére én is ateista lettem.
Ha van bármilyen kérdésed, mégiscsak jobb lenne, ha magánban tennéd föl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!