Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, járt vagy jár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, járt vagy jár közületek valaki egyházi gimibe?

Figyelt kérdés

Hogy kerültetek oda?

Hogy éltétek ott meg a melegséget?

Milyen volt ott a meleg helyzet?

2017. aug. 12. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Te oda fogsz járni? Vagy oda jársz?

Hány éves vagy?

2017. aug. 12. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Én most oda járok és a vezetés keményen fellép bármilyen diszkriminatív cselekedet ellen.
2017. aug. 12. 22:05
 3/12 Jó Veled ***** válasza:
100%
Én msot kezdek majd oda járni! Te melyik gimibe játsz?
2017. aug. 12. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Exem járt olyanba.
2017. aug. 12. 23:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egyházi gimibe jártam. Úgy kerültem oda, hogy nem akartam sokat utazni, és ez volt legközelebb. Nem reklámoztam az identitásom, de abszolút nem éreztem magam elnyomva, kirekesztve. Hittan órán például nyitott volt a tanár ilyesfajta párbeszédre, szóval elmondhatom, hogy összességében normális volt a légkör. Egyetlen egyszer történt, hogy az egyik tanárom óra közepén kifakadt és 10 percen keresztül b*zizott, mi meg csak ültünk megszeppenve :D természetesen ott és akkor szarul esett, de megkerestem az igazgatót és elmondtam neki a történteket, meg hogy szerintem a gyűlölködést iskolán kívül kéne tartogatni, mert egy tanár elvileg pártatlan ilyen témákban... és a vezetőség nekem adott igazat. :) Szóltak a tanárnak, és többet nem történt ilyen. A meleg helyzetről nem tudok sokat mondani, mivel ugye senki nem reklámozta nyíltan. Tippjeim voltak, de ennyi.
2017. aug. 13. 15:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Én már 31 vagyok. Bp-en jártam egy kisebb suliba. Nem mondanám most itt meg, hogy melyik, bár érdekelne, hogy ki járt még oda, aki meleg.

Nálam sem volt gond, bár én sem hirdettem.

Magából a tényből hivatalosan nem is lehet baj. A kérdés, hogy hogyan éled meg.

Az ofőmnek azóta sem bújtam elő, bár érdekelne a reakciója. talán eljön majd az ideje.

2017. aug. 13. 15:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyházi suliba jártam, jó pár éve, soha, semmi probléma nem volt, de nem is beszéltünk erről. Az ofőnek elmondtam, megpróbált "segíteni" - nem sikerült. Azóta sem téma a dolog, holott vele és az osztálytársaimmal is elég szoros kapcsolatban vagyunk, még tizenX év óta is.

Kedves kérdező, ha van valami bibid, írj nyugodtan privátban!

A többieket meg megnyugtatnám, hogy NEM baj, ha meleg valaki, egyházi iskolában sem, de nem érdemes nagydobra verni, nem csak ott, hanem ebben az országban biztos nem, sőt a magánélet úgyis mindenkinek a saját ügye szerintem.

2017. aug. 13. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Én egyházi iskolába jártam, viszon vidéki vagyok, talán ezért volt a helyzet rosszabb.Állandóan hallgattuk a prédikációkat arról hogy a fajtalankodás a pogány hit és stb. a pokolra juttat.Odáig süllyedt a dolog, hogy hívőből ateista lettem.
2017. aug. 14. 00:44
 9/12 anonim ***** válasza:
86%

7-es vok. Sok minden ellenére én is ateista lettem.

Ha van bármilyen kérdésed, mégiscsak jobb lenne, ha magánban tennéd föl!

2017. aug. 14. 01:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Van, aki elmondaná, hogy melyik suliba járt? Akár konkrétan, akár csak úgy, hogy körülírja? Itt vagy privátban?
2017. aug. 21. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!