Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akik egyházi suliba járnak?
Figyelt kérdés
Katolikus, refi, hit gyüli?2017. jún. 9. 20:45
2/8 anonim válasza:
Katolikus középiskolába jártam, de:
-nem mondtam el senkinek
-nem kérkedtem a dologról, nem beszéltem erről senki olyan emberrel, akire nem tartozott
-sosem hajtottam rá iskolatársakra
-alapvetően férfias viselkedésű vagyok, nem viselkedem lányosan
Soha az életben nem volt semmi gondom-bajom ez miatt. Kolis voltam. Ja igen és így is volt szexuális életem már 17 éves korom óta, szóval ez nem hátráltatott semmiben.
22/f, aktív
3/8 anonim válasza:
Oda fogok jarni szeptembertol... 15 vagyok😂
4/8 anonim válasza:
Egy évvel fölöttem járó srác az volt.(evangélikus suli) Róla le is rítt azt hiszem, meg rendesen felvállalta. Nekem nm egyszer kellett végighallgatnom hogyan rakták seggbe :D
5/8 anonim válasza:
Reformatus suli es eleg sokan tudtak 1-2 volt aki beszolt a tobbi 700diak meg leszarta kb sosem.volt ebbol gondom😏
8/8 anonim válasza:
Én evangélikus gimibe járok. Tanáraim többsége és a diákok tudják. De senki sem szólt még be vagy ilyesmi. Sőt, a tanárok többsége egyenesen imád engem... sőőőt, az egyik tanárnőmmel még ki is szoktuk tárgyalni a pasikat 😂 azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!