Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatallal kezdenek ki, akkor azt megrontásnak nevezik, ám lehetséges az, hogy valaki fiatalkoruként a megrontást pozitív élményként élje meg?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 07:24
1/14 A kérdező kommentje:
Engem gyakorlatilag "megrontottak", met igaz, hogy szelíd kérésre, de 12 évesen fogtam meg először egy felnőttét, és elégítettem ki őt ily módon, de nekem jó emlékként maradt meg a kaland.
2023. nov. 12. 07:26
2/14 anonim válasza:
Lehetséges,hiszen te vagy rá a példa.
3/14 A kérdező kommentje:
:)
2023. nov. 12. 07:39
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Ez a "megrontás" is csak szimpla általánosító előítélet.
5/14 anonim válasza:
Jajj. Ez a kérdés eléggé feszegeti az erkölcsi- etikai- meg mindenféle btk határokat. 😬 Nyilván fizikailag egy 12 éves gyerek is élvezheti az eseményt, de azért jobb lenne a normákon meg pláne a jogszabályokon belül maradni. Már eleve a 14 éves beleegyezési korhatár is borzasztóan alacsony, főleg amennyiben különböző életkorú felekről van szó nagy életkori eltéréssel (gyerek + felnőtt), de a 12 év az már nagyon gáz. A pedofília iszonyú gáz.
6/14 anonim válasza:
Szelíd kérést nem neveznék megrontásnak. Visszautasítható. Nyilván azért tetted meg amit kért, mert te is akartad. 12 éves az már tud döntést hozni ilyen helyzetben és nemleges választ adni. Nem egy 5 évesről van szó.
7/14 anonim válasza:
Nekem 10 évesen volt olyan amit kérdező írt. Nekem se rossz élményként van meg.
8/14 anonim válasza:
Te beleegyeztel, a megrontas az eroszakos cselekedet. Egy pedofil aldozata voltal, meg ha neked pozitivnak is tunt.
9/14 anonim válasza:
12 a korhatár, de így hogy bele egyeztél főleg nincs vele semmi gond, jól tetted 😊
21f
10/14 anonim válasza:
Lehet, hogy"pozitivkent" eli meg valaki, de nem tudhatjuk milyen pszichologiai serulest okoz a feleszin alatt. Bar te egyebkent is beleegyeztel, nem rontottak meg hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!