Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legjobb lereagálni azt, ha valaki közli, hogy meleg? (Pozitív értelemben!)
Aki nem ért egyet a melegekkel, azokat kérem szépen, hogy ne kommenteljenek. Nem fogok "erkölcscsőszködni", de ez a kérdés most nem erre vonatkozik. Köszönöm.
A párom legjobb haverja nemrég bevallotta a páromnak és még egy-két közeli haverjának, hogy meleg.
Én csak párszor találkoztam vele, az is eléggé futólag történt, de majd nekem is el szeretné mondani.
Én alapvetően elfogadom, sőt támogatom a melegeket, így semmi bajom vele. Viszont a párom már előre elárulta nekem hogy ez lesz (egyrészt mert nagyon szoros a kapcsolatunk, mindent megosztunk másokkal, másrészt tudja jól hogy jól fogadom az ilyesmiket) így nem tudok teljesen spontán reagálni rá :D
Hogy a legjobb?

Kézfogás és gratulálsz.
Utána mindenki megy a dolgára.

6-os: gyakorlatilag minden reakcióba bele lehetne kötni. Attól függ ki-hogyan mondja.
Szerintem ez olyan "oké, és?" kaliberű dolog. Ha jön hátbaveregetés, vagy "köszönöm a bizalmat" mondat, akkor gyakran utána van egy kínos csend.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!