Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy a legjobb lereagálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a legjobb lereagálni azt, ha valaki közli, hogy meleg? (Pozitív értelemben!)

Figyelt kérdés

Aki nem ért egyet a melegekkel, azokat kérem szépen, hogy ne kommenteljenek. Nem fogok "erkölcscsőszködni", de ez a kérdés most nem erre vonatkozik. Köszönöm.

A párom legjobb haverja nemrég bevallotta a páromnak és még egy-két közeli haverjának, hogy meleg.

Én csak párszor találkoztam vele, az is eléggé futólag történt, de majd nekem is el szeretné mondani.

Én alapvetően elfogadom, sőt támogatom a melegeket, így semmi bajom vele. Viszont a párom már előre elárulta nekem hogy ez lesz (egyrészt mert nagyon szoros a kapcsolatunk, mindent megosztunk másokkal, másrészt tudja jól hogy jól fogadom az ilyesmiket) így nem tudok teljesen spontán reagálni rá :D

Hogy a legjobb?

2020. dec. 8. 10:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Kézfogás és gratulálsz.

Utána mindenki megy a dolgára.

2020. dec. 8. 11:00
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Rámosolyogsz és meghívod egy sörre. :)
2020. dec. 8. 11:08
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Effektíve sehogy sem kell lereagálni. Max annyit mondasz, hogy örülök hogy elmondtad, engem ez nem zavar, a barátságunkon ez nem fog változtatni.
2020. dec. 8. 11:08
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem miért kéne lereagálni. Ez olyan "tök oké, de most hova szarjak?" típusú dolog. Amíg engem nem érint, addig nincs értelme különösebb reakciót szentelnem rá.
2020. dec. 8. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
"Köszönöm a bizalmadat!"
2020. dec. 8. 11:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
3-4: ha konkrétan neked mondja el, csak mondasz/reagálsz rá valamit. Vagy állsz némán, mint szamár a hegyen? Ez is egyfajta reakció, és nem a legjobb az üzenete :)
2020. dec. 8. 11:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os: gyakorlatilag minden reakcióba bele lehetne kötni. Attól függ ki-hogyan mondja.

Szerintem ez olyan "oké, és?" kaliberű dolog. Ha jön hátbaveregetés, vagy "köszönöm a bizalmat" mondat, akkor gyakran utána van egy kínos csend.

2020. dec. 8. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, de akkor az üzenet küldése a probléma, a másik fél. Itt viszont a reagáló fél kérdez. Azt ő nem tudja befolyásolni, hogy az illető ne avassa be őt ebbe :)
2020. dec. 8. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 te meg nézd meg egy színházban a szájbaverték egy vascsővel című drámát.
2020. dec. 8. 13:43
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
A belátásod szerint reagálod le. Ha te nem vagy meleg akkor megköszönöd a bizalmát, de az ő dolga hogy a saját neméhez vonzódik. Ha meg meleg vagy akkor meg isztok valamit 😅
2020. dec. 8. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!