Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legjobb lereagálni azt, ha valaki közli, hogy meleg? (Pozitív értelemben!)
Aki nem ért egyet a melegekkel, azokat kérem szépen, hogy ne kommenteljenek. Nem fogok "erkölcscsőszködni", de ez a kérdés most nem erre vonatkozik. Köszönöm.
A párom legjobb haverja nemrég bevallotta a páromnak és még egy-két közeli haverjának, hogy meleg.
Én csak párszor találkoztam vele, az is eléggé futólag történt, de majd nekem is el szeretné mondani.
Én alapvetően elfogadom, sőt támogatom a melegeket, így semmi bajom vele. Viszont a párom már előre elárulta nekem hogy ez lesz (egyrészt mert nagyon szoros a kapcsolatunk, mindent megosztunk másokkal, másrészt tudja jól hogy jól fogadom az ilyesmiket) így nem tudok teljesen spontán reagálni rá :D
Hogy a legjobb?

Köszönöm a válaszokat :)
#1 Fel fog majd jönni hozzánk sorozatot nézni, szóval ez nem csak ilyen "gratu, szevasz" találkozás lesz :)
#6 Egyetértek veled, és azokkal is, akikre reagáltál. Én sem tartom olyan hatalmas dolognak, azon sem dobok egy hátast hogy barna a haja. De igen, valamit illik reagálni, és nem akarom sem ignorálni, sem túllihegni.
#10 Nem tudom melyik a nagyobb probléma: hogy párom van, vagy hogy nő vagyok? :D

Én azt szeretem ha elmondom, hogy meleg vagyok. Ha ezt úgy kezelik mintha azt mondanám fekete a kabátom. Nem szoktam érteni ha valaki ezt meg köszöni. Amúgy mindig olyan furrának éreztem, hogy ezt el kell mondani.
Most már nem mondom el meg igazából csak az elején mondtam el közeli családtagoknak.
Mivel van párkapcsolatom és együtt élünk szoktam róla beszélni ég ha valahova megyünk vagy valaki ismerőssel találkozunk párom ként mutatom be. A többség megrökönyödik. Most már csak akkor mondom hogy meleg vagyok ha konkrétan rá kérdeznek. A heterók sem jelentik be, hogy heterók csak élik az életüket és látszik. Na én is ezt teszem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!