Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy ahol van egy meleg főnök, ők szinte csak melegeket vesznek fel?
10 es.
Persze nem is a boltban ismerkedni. Ismersz is valakit onnan vagy csak látod rajtuk, hogy melegek? :)
Meleg vagyok ,de mind a 28 alkalmazottam hetero !
Semmi köze a beállítottságnak a munkához
Victor Hugo utca, konkrétan nem arra gondoltam hanem egy Újpestire.
Amúgy azt hittem ha meleg a közösség akkor összetartóbbak. De akkor a kommentek megerősítik hogy közel sem az, sőt rosszabb is.
Amúgy a másik boltban azt láttam hogy persze olyanok vannak felvéve aki kb bejön a főnökségnek, ez meg szerintem alapból szüli a feszültséget.
"Semmi köze a beállítottságnak a munkához"
De azért csak tudod mind a 28 munkatársad szexuális orientációját...
Elmentem a Victor Hugó utcai említett boltba.
Nos ott egyik sem tűnt kifejezetten melegnek, és a légkör is sokkal de sokkal barátságosabbnak nézett ki, szívesebben dolgoznék ott mint bármelyik másikban, pláne abban az újpestiben ami kb 80%-a meleg, hiába vagyok én is meleg. Igaz a boltvezető egy nagyon szépfiú volt, de nem az a beképzelt fajtának kinéző, és voltak nők is bőven.
Míg az újpestiben valahogy nem nyerte el tetszésem a gárda. Sok alfahím van tehát nem a kinézettel van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!