Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jól látom hogy ahol van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy ahol van egy meleg főnök, ők szinte csak melegeket vesznek fel?

Figyelt kérdés
Most az egyik újpesti lidlben láttam éppen, kábé full meleg a vezetőség, pénztárosok közül is néhány. Milyen a légkör az ilyen helyen jobb vagy rosszabb a melegeknek?
2023. nov. 9. 16:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10 es.

Persze nem is a boltban ismerkedni. Ismersz is valakit onnan vagy csak látod rajtuk, hogy melegek? :)

2023. nov. 10. 04:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a dolog másik oldaláról tudok hozzászólni. Heteroként dolgoztam együtt egy 90%ban meleg/leszbikus munkahelyen. Ami feltűnt, hogy a fiúk nem keveredtek a lányokkal, mintha 2 külön világ lett volna, a lányok elvoltak magukban, elég jól kijöttem sokukkal a fiúk viszont ott fúrták egymást,ahol csak tudták, velük nem jöttem ki jól, mindig olyanlenézően viselkedtek velem szemben. Ott is hagytam a fenébe ezt a melót.
2023. nov. 10. 06:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak lehet látni.
2023. nov. 10. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Meleg vagyok ,de mind a 28 alkalmazottam hetero !

Semmi köze a beállítottságnak a munkához

2023. nov. 11. 06:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Victor Hugo utca, konkrétan nem arra gondoltam hanem egy Újpestire.

Amúgy azt hittem ha meleg a közösség akkor összetartóbbak. De akkor a kommentek megerősítik hogy közel sem az, sőt rosszabb is.

Amúgy a másik boltban azt láttam hogy persze olyanok vannak felvéve aki kb bejön a főnökségnek, ez meg szerintem alapból szüli a feszültséget.

2023. nov. 11. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi köze a beállítottságnak a munkához"

De azért csak tudod mind a 28 munkatársad szexuális orientációját...

2023. nov. 11. 19:24
 17/18 A kérdező kommentje:

Elmentem a Victor Hugó utcai említett boltba.

Nos ott egyik sem tűnt kifejezetten melegnek, és a légkör is sokkal de sokkal barátságosabbnak nézett ki, szívesebben dolgoznék ott mint bármelyik másikban, pláne abban az újpestiben ami kb 80%-a meleg, hiába vagyok én is meleg. Igaz a boltvezető egy nagyon szépfiú volt, de nem az a beképzelt fajtának kinéző, és voltak nők is bőven.

Míg az újpestiben valahogy nem nyerte el tetszésem a gárda. Sok alfahím van tehát nem a kinézettel van a gond...

2023. nov. 13. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#16 csak abból következtettem, hogy mind házas és gyermekes !
2023. nov. 17. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!