Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan a melegeket elfogadónak, amikor egyáltalán nem azok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Idézem: "A nők meg mindennek a legalja, lenézőek és bunkók, örülök, hogy nem kell bajlódnom velük. A heteró pasikat is tönkreteszik, csak nem veszik észre, mert elvette az eszüket a pina utáni vágyuk."
Most komolyan, miért kell általánosítaniuk?
Tény hogy a válaszlók közt van Fideszpropagandista
Aki ezt nem vette még észre....
Melegek általánosságban sokkal
Elfogadóbbak és empatikusabbak heteró társaiknál ez tény.
Igen, itt is vannak kivételek
Akik sokkal nagyobb figyelmet kapnak és ezzel azonosítják őket pl. Norina.
Akit idéztél biztos hogy nem homoszexuális hozzászóló.
Több száz meleget ismerek és senki nem gondolkodik így a nőkről, pont ellenkezőleg a legjobb barátnők.
Norina példáján meg pont te is csak azt hallod meg amibe bele tudsz kötni. A többi válszfelett elsiklottál.
A melegek akkor nem elfogadóak, ha az érintett társuk jubboldalinak vallja magát! Pedig ez is elfogadás kérdése!
Engem meg az jobban zavar, hogy a melegek egymással szemben tudnak tisztességtelenek lenni! Itt szinte minden levelezésem úgy maradt abba, hogy a másik fél bizonyos idő elteltével válasz nélkül lépett le. Annyi fáradságot sem véve, hogy elnézést kért volna azért, hogy a továbbiakban ne várjam válaszát! Undorító magatartás egymással szemben! Mit várjunk akkor a heteróktól?
9 ha te vitázni szeretnél és más álláspontját nem akarod felfogni nem fog senki bocsánatot kérni ezért.
Attól hogy valaki jobbos, családos elhiszem hogy szavazójuk, rengeteg pénzt húznak vele.
De hogy egy meleg jobbos, hát ott vannak gondok Gulyást is megrakja egy srác, mint Szijjártónak is van férfi szeretője, mégis tükörbe tudnak nézni mind ők, mind a szerető.
Így gondolom te is.
Én meg hányok az ilyen kétszínű emberektől.
9-es!
Nekem is, sajnos ez a tapasztalatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!