Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mondják sokan a melegeke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan a melegeket elfogadónak, amikor egyáltalán nem azok?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Idézem: "A nők meg mindennek a legalja, lenézőek és bunkók, örülök, hogy nem kell bajlódnom velük. A heteró pasikat is tönkreteszik, csak nem veszik észre, mert elvette az eszüket a pina utáni vágyuk."

Most komolyan, miért kell általánosítaniuk?

2023. jún. 22. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szóló! Nekem meg úgy tűnik, vitázni te akarsz, nem a 9-es!
2023. jún. 22. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 2-vel előttem szólónak szántam, nem magamnak!
2023. jún. 22. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es.....honnan veszed azt hogy azok akiket írtál a pasikat is szeretik?
2023. jún. 22. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Régen tönkre tettek nőket mert nem mertek bevallani h melegek. Rokonunk is meleg volt, elvett 1gyonyoru nőt, csinált neki gyereket aztán szét csalta, alázta és elhagyta. Jobb is hogy végre felvállalják és szabadabban. Vegulis nem lehet általánosítani mert az emberiség ilyen, van jó is meg rossz. Heterók is bunkók tudnak lenni. Nekem legjobb gyermekkori barátom meleg lett, de ezt anno tiniként nem mondta el hanem szemét lett velem, elhiresztelte hogy qurva vagyok mert nem csokoloztam vele 1 buliba. Mondtam neki h olyan mintha a tesóm lenne, és ő meg kiakadt. Következő nap meg a szemembe hazudta mások elott h ri.banc vagyok.kozben szűz voltam. Én soha nem bántottam őt, sőt kiálltam mellette mikor bajban volt. Ennyit ért a gyermekkori baratsagunk neki. Azóta se kért bocsánatot.
2023. jún. 24. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!