Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jól látom hogy ahol van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy ahol van egy meleg főnök, ők szinte csak melegeket vesznek fel?

Figyelt kérdés
Most az egyik újpesti lidlben láttam éppen, kábé full meleg a vezetőség, pénztárosok közül is néhány. Milyen a légkör az ilyen helyen jobb vagy rosszabb a melegeknek?
2023. nov. 9. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez igaz, akkor ez pont annyira fura (vagy inkább etikátlan), mint amikor a (hetero) főnök úgy válogat, hogy csak jó nőket vesz fel.
2023. nov. 9. 16:26
 2/18 anonim ***** válasza:
19%

A fehér főnök a fehéreket preferálja, a zsidó főnök a zsidókat, Angliában a magyar főnök magyarokkal szereti körülvenni magát, ez van.

Ismerve sok meleg mentalitását (pletykálkodás, fúrás, szarkeverés, bemocskolás) talán még rosszabb is ilyen helyen dolgozni.

Itt a fehérváriban is van egy meleggyanús srác. Amióta kopaszra nyírta a haját, már nem jön be. :)

Egyébként sehol máshol nem találkoztam annyi bunkó alkalmazottal, mint a Lidlben. Sparban, Tescoban is előfordul nem odavaló ember, de a Lidlben ez az általános.

2023. nov. 9. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Van egy csomó hely, ahol nem tûrnék õket meg, így nyilván csináltak magukbak egy kis közeget ami biztonságos.

Ez pont a diszkrimináció szüleménye, hiszen ha bárhol lehetnél hajtûdobálós "rossz b.uzi", akkor nem kéne így csoportosulni.

Általában nem valami elit melók ezek, nehogy már bolti eladókra, pultos fiúkra meg fodrászokra legyen már itt irígy a nép 🫣

2023. nov. 9. 18:07
 4/18 A kérdező kommentje:
A légkörre gondoltam milyen lehet. A kettes véleménye lehet igaz hogy még rosszabb is ilyen helyen... Ha én melegként akarnék esetleg odamenni dolgozni.
2023. nov. 9. 19:22
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én leszbikusként dolgoztam már jó sok ilyen helyen, mert nem szeretem a rejtõzködést.

Szóval ja, ajánlani tudom.

De az, hogy valaki valami queer identitás, még nem garancia arra, hogy jó ember. Gondolom neked is van olyan exed, vagy társkeresõs találkozásod, ami nem volt épp ideális.

És az sem garantált, hogy nem totál mérgezõ a légkör egyéb okból. Én pl dolgoztam olyan kávézóban, ami totál queer barát volt, semmi homofób kiszólás. De emellett ott volt a kimondatlan elvárás, hogy mindenkinek vegánnak kell lennie, állandóan diétáztak és pocskondiázták egymás testét, étkezését, cipõjét, vélt és valós allergiáját. Annyira toxikus volt az egész, hogy a mentális egészségem védelmében inkább felmondtam amint csak tudtam.

2023. nov. 9. 19:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Melyik Lidl?

Amelyik a Victor Hugo utcán van? :DD

Ott már sokszor láttam melegeket- akár ott dolgozóként.

2023. nov. 9. 19:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Melyik Lidl az?
2023. nov. 9. 20:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy az amelyik a Victor Hugo utcában van :DD
2023. nov. 9. 22:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 8 as :)
2023. nov. 9. 22:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit!

Sok meleg vásárló is van, bár nem hiszem, hogy valaki a boltban szeretne ismerkedni. :D

2023. nov. 9. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!