Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van rá lehetőség?
Heteró pasi vagyok, bár biztosan azt mondanátok, nem én bi hajlamú vagyok, ha már ilyenen gondolkodom.
Legyen igazatok, én nem így érzem.
Szóval, foglalkoztat a gondolat, milyen lehet f@szt szopni?
Szeretném kipróbálni, de semmi tapasztalatom nincs benne.
Mit tudtok ajánlani hol, érdemes a vágyam kielégítésére partnert keresni?
Olyan valaki kellene, aki türelmes egy full kezdőhöz.
Fontos, hogy nem fizetős dologra gondoltam.
Privátban is lehet válaszolni.
Sok mindent kell figyelembe venni,pl milyen korúval,hol élsz és mikor érsz rá időben.
Megbízható,egészséges és diszkrét legyen a partner.
Ha ezek adottak,akkor lehet lépni a tettek mezejére :)
Isten ments szaunatól főleg a te helyzetedben. Egy életre megundorodsz.
Öreg kövér gusztustalan emberek tömkelege állatként viselkedve.
Grindr vagy Romeo.
Te hány éves vagy hogy nézel ki milyen partnert akarsz ez sok mindent befolyásol. Sőt a legfontosabbak.
Gratulálok, egyik jobb mint a másik.
Kérdező, ha jót akarsz szaunába ne menj, továbbra is ezt mondom.
Online keress partnert, úgy a legkényelmesebb és a választék hatalmas.
Persze alap kérdés a korod és a külsőd illetve, hogy milyen partnert akarsz.
Ha jól nézel ki és fiatal vagy bőven válogathatsz. Ha kevésbé vagy az, de magadhoz hasonlót keresel, akkor sem nagyon lesz gond.
Az öreg kövér gusztustalanok mindenhol állatként viselkednek,mert tudják,hogy nekik lefőtt a kávé.
Még ha nem tetszik is ezt olvasni,hallani de így van! Ja és a heteróknál is,mielőtt sértődés lenne !
"öreg kövér gusztustalanok"
Én inkább a magadfajta, másokkal kapcsolatban ilyen ocsmány módon megnyilvánuló emberektől szeretném magam távol tartani.
Tartsd is! Főleg ha öreg és/vagy kövér vagy! A 7. válaszoló is örülni fog neki.
Nem tudod vagy nem akarod felfogni a lényeget, hogy egy fiatal, főleg ha helyes nem öreggel és kövérrel akar dugni, sőt semmit sem?
Mit kell terelni a szót, kiforgatni?
Csak annyit szólnék hozzá, hogy az a fiatal is megöregszik egyszer, aki kritizálja az idősebb korosztályt.
Akkor mi lesz? Marad a farokverés részéről?
Valószínű, hogy vele sem fognak a fiatalok szóba állni, hiába szeretné.
Vagy ha valaki eléri az 50-60 éves kort, akkor mondjon le az életről is, mert sokan leírják őket minden téren?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!