Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, ha lenne lehetős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, ha lenne lehetőségetek, hogy James Charles kisminkeljen titeket ti elfogadnátok a meghívást?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, ha itthon sem vernék szét a fejemet csak azért mert valaki kisminkel, vagy én saját magamat. Miért nem fér bele az emberek fejébe, hogy én így érzem jól magam? Én egyszerűen meg sem tudom érteni ezeket az embereket, sosem ítélkeztem más felett. Miért zavarja a HETERÓKAT ha valaki máshogy néz ki? Én speciel nem szoktam magam sminkelni, de párszor szívesen el mennék így bulizni :D De hát itthon úgy látszik senki sem adhatja önmagát :S

2023. júl. 8. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van a sminkelésnek a melegséghez? Meleg vagyok, de eszem ágába se jutna sminkelni magam. Számomra baromira férfiatlan, én pedig férfiasan akarok kinézni és a többi melegben is a férfiasságot szeretem.

De te nyugodtan kisminkelheted magad, senki nem fog megverni. Megbámulást, beszólást kaphatsz, de az nyugaton is előfordul.

2023. júl. 8. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Itt nem azzal van a gond, ha egy pasi sminkel, hanem hogy hogyan sminkeli ki magát. Ha felvisz egy természetes színű alapozót, szemalatti karikák ellen vmi korrektort, meg max kontúroz, hogy szögletes legyen az álla, még belefér, plusz ilyen szemöldökfésüléses történet rendben is van. De mikor valaki férfi létére narancssárga agyonsminkelt Oompa Loompaként néz ki ráadásul még színes szemfestéket is használ, rúzzsal vagy azzal a nagyon csillogós ajakizével együtt, az minden csak esztétikus nem. A nagyon metalisták/rockerek is sminkelnek, vagy legalábbis szemceruza/festék az bizonyos szubkultúrákban előfordul, őket nem bąsztatja senki sem. Ezen kéne elgondolkodni, hogy titeket akkor miért.
2023. júl. 8. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esetre sem, melegként is undorítónak tartom...
2023. júl. 9. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A melegek a férfiakhoz vonzódnak, nem a sminkelt bohócokhoz!
2023. júl. 9. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
El hát, aztán meg hát... :P
2024. júl. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!