Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet, hogy ezzel jelzett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ezzel jelzett nekem, én meg elszalasztottam a lehetőséget?

Figyelt kérdés

Több éve ismerjük egymást, hetero srác, házas, van két gyereke. Tudja, hogy meleg vagyok, sosem szoktunk egymás nemi életéről beszélgetni.

A múlt hétvégén én vigyáztam a gyerekeire, tegnap szabadnapja volt és hozott pár üveg sört köszönésképpen.

Egy ideig semmi különös téma nem volt, de azután kifakadt, hogy a hétvége mennyire nem sikerült, a felesége semmit nem tesz meg neki stb-stb.

Ahogy kivettem a szavaiból, a feneket akarta nyalatni, ami után össze vesztek a feleségével.

Soha nem mesélt a szexuális életéről, nagyon furcsa volt.

Lehet, hogy ez felhívás volt keringőre? Ha rámozdulok hagyja, hogy kinyaljam?

Most már késő bánat, de nagyon dögös pasi, ha egyértelműbb, akkor azonnal ugrottam volna a popójára

2023. szept. 1. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2023. szept. 1. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Na ezért ilyen a melegek megítélése...
2023. szept. 1. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Hat lehet, hogy megfordult a fejeben de nem biztos. Ilyenkor en a helyedben valami olyat mondtam volna, hogy igen ismerem az erzest, tenyleg nagyon jo. Szeretem kapni es adni is. Hidd el ha valamit akart volna akkor jobban radmozdul.
2023. szept. 1. 10:01
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon furcsa volt, sosem beszelt korábban a nemi életéről. Nem igazan tudtam hogyan reagáljak. A fejemben az ment, hogy en szívesen kinyallak, de nem is reagáltam, hagytam beszelni
2023. szept. 1. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Ilyet h szivesen kinyalnalak nem okes mondani mert ha nem nyitott oda a baratsag. Olyat viszont amit fennebb irtam lehet hisz nem direkt nyomultal hanem csak mondtad, hogy altalanossagban nyitott vagy. Rajta all, hogy lepik-e vagy sem.
2023. szept. 1. 11:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, mondhattam volna neki valami ilyesmit. Csak annyira meglepett, hogy inkabb csendben maradtam.
2023. szept. 1. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ertheto, hogy meglepett. Neha en is vagyuk ugy, hogy utolag gondolok meg dolgokat, hogy igy vagy ugy kellett volna.
2023. szept. 1. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Hetero srac, hazas, vannak gyerekei..:D es akkor meg tolem kerdezik, hogy miert vagyok egyedul. Eskuszom ez egyre nagyobb ferto ami itt megy. Heterok kozott ha valaki osszeszuri a levet egy csaladapaval, azt hazassagtoresnek hivjak, a felrelepo feleket pedig egy eletre stigmatizaljak, meghurcoljak. Mi melegek miert gondoljuk ugy, hogy amugy nekunk ezt szabad, meg nekunk ez jar?! Ilyen sorok olvasatakor a szekunder szegyen fog el. Tenyleg nem magunk ellen beszelek, en is meleg vagyok, de annyira egyenjoguak akarunk lenni, miert gondoljuk azt, hogy ez a torz elhajlas nekunk jar? Marmint komolyan, mi a jo abban, hogy minden masodik kerdes kb ilyen temaban irodik ki: a hetero baratom, a sogorom, a hetero haverom..vicc:D
2023. szept. 3. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8-as a kerdezo nem nyomult a hetero haverjere. A kerdes pont az, hogy a hetero haver mozdult-e ra. Ha kifakadsz akkor talan a heterok fele kellene tedd. Amugy meg ha egyenloseg van akkor nem is hetero/homo jelzokkel kene ezt beszelni hanem EMBER akine van/nincs parja es ramozdul masra. A megcsalasnal lenyegtelen a nemi beallitottsag. 31 F Bi.
2023. szept. 3. 17:27
 10/10 A kérdező kommentje:
#8 nem tudom hol élsz, de a mai világban már nem kövezik meg a házasságtörőket.
2023. szept. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!