Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ezzel jelzett nekem, én meg elszalasztottam a lehetőséget?
Figyelt kérdés
Több éve ismerjük egymást, hetero srác, házas, van két gyereke. Tudja, hogy meleg vagyok, sosem szoktunk egymás nemi életéről beszélgetni.
A múlt hétvégén én vigyáztam a gyerekeire, tegnap szabadnapja volt és hozott pár üveg sört köszönésképpen.
Egy ideig semmi különös téma nem volt, de azután kifakadt, hogy a hétvége mennyire nem sikerült, a felesége semmit nem tesz meg neki stb-stb.
Ahogy kivettem a szavaiból, a feneket akarta nyalatni, ami után össze vesztek a feleségével.
Soha nem mesélt a szexuális életéről, nagyon furcsa volt.
Lehet, hogy ez felhívás volt keringőre? Ha rámozdulok hagyja, hogy kinyaljam?
Most már késő bánat, de nagyon dögös pasi, ha egyértelműbb, akkor azonnal ugrottam volna a popójára
2023. szept. 1. 09:32
2/10 anonim válasza:
Na ezért ilyen a melegek megítélése...
3/10 anonim válasza:
Hat lehet, hogy megfordult a fejeben de nem biztos. Ilyenkor en a helyedben valami olyat mondtam volna, hogy igen ismerem az erzest, tenyleg nagyon jo. Szeretem kapni es adni is. Hidd el ha valamit akart volna akkor jobban radmozdul.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 Nagyon furcsa volt, sosem beszelt korábban a nemi életéről. Nem igazan tudtam hogyan reagáljak. A fejemben az ment, hogy en szívesen kinyallak, de nem is reagáltam, hagytam beszelni
2023. szept. 1. 11:10
5/10 anonim válasza:
3-as vagyok. Ilyet h szivesen kinyalnalak nem okes mondani mert ha nem nyitott oda a baratsag. Olyat viszont amit fennebb irtam lehet hisz nem direkt nyomultal hanem csak mondtad, hogy altalanossagban nyitott vagy. Rajta all, hogy lepik-e vagy sem.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, mondhattam volna neki valami ilyesmit. Csak annyira meglepett, hogy inkabb csendben maradtam.
2023. szept. 1. 11:56
7/10 anonim válasza:
Ertheto, hogy meglepett. Neha en is vagyuk ugy, hogy utolag gondolok meg dolgokat, hogy igy vagy ugy kellett volna.
8/10 anonim válasza:
Hetero srac, hazas, vannak gyerekei..:D es akkor meg tolem kerdezik, hogy miert vagyok egyedul. Eskuszom ez egyre nagyobb ferto ami itt megy. Heterok kozott ha valaki osszeszuri a levet egy csaladapaval, azt hazassagtoresnek hivjak, a felrelepo feleket pedig egy eletre stigmatizaljak, meghurcoljak. Mi melegek miert gondoljuk ugy, hogy amugy nekunk ezt szabad, meg nekunk ez jar?! Ilyen sorok olvasatakor a szekunder szegyen fog el. Tenyleg nem magunk ellen beszelek, en is meleg vagyok, de annyira egyenjoguak akarunk lenni, miert gondoljuk azt, hogy ez a torz elhajlas nekunk jar? Marmint komolyan, mi a jo abban, hogy minden masodik kerdes kb ilyen temaban irodik ki: a hetero baratom, a sogorom, a hetero haverom..vicc:D
9/10 anonim válasza:
8-as a kerdezo nem nyomult a hetero haverjere. A kerdes pont az, hogy a hetero haver mozdult-e ra. Ha kifakadsz akkor talan a heterok fele kellene tedd. Amugy meg ha egyenloseg van akkor nem is hetero/homo jelzokkel kene ezt beszelni hanem EMBER akine van/nincs parja es ramozdul masra. A megcsalasnal lenyegtelen a nemi beallitottsag. 31 F Bi.
10/10 A kérdező kommentje:
#8 nem tudom hol élsz, de a mai világban már nem kövezik meg a házasságtörőket.
2023. szept. 3. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!