Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Közös meztelenség színhelyén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös meztelenség színhelyén pl öltöző zuhanyzó jeleztél már azzal, hogy más felé fordulva behajoltál, vagy láttál már olyat aki így jelzett?

Figyelt kérdés
fenék, popó, segg

2022. júl. 11. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem kell a verés... Erre vannak az appok ahol lehet ismerkedni szerintem
2022. júl. 11. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Én már ejtettem le a gatyámat, és hajoltam le érte úgy, hogy láthassák a lyukamat!
2022. júl. 11. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
én csak azért szoktam háttal lenni mert nagyon lóg a zacsim és zavar ha nézik
2022. júl. 15. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

En egyszer egy izmos sracnak hajoltam le az uszodaban

Ő atjott es megdugott majd a lakasan is

Annyira jo volt:)

18Bi

2022. júl. 20. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Évekig tusoltunk munka után egymás előtt a munkatársaimmal és olyan is volt,hogy valaki lehajolt a szappanjáért,de meg nem gondoltam volna,hogy ez felhívás volt egy keringőre..
2022. júl. 20. 03:23
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nem volt ilyen sehol.

Láttam már a lukát másnak, de nem volt semmi.

Pedig nem egyszer tusoltam már másokkal.

23 éves srác vagyok.

2022. júl. 20. 05:17
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Sulis korszakomba sokszor elő fordult öltözőbe, meztelen valamiért le kellet hajolni, nem álltam neki forgolodni meik irányba legyek, ha épp fel kellet vegyek valamit pl a földről telibe pucsitottam sokszor a többiek ezen poénkodtak, nem volt semmi félre értő dolog stb, volt olyan neki álltak néhányan fingani, én meg meztelen be pucsitottam, meg fogtam a bokám meztelen fenékel én is adtam egy fingást.
2022. nov. 19. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!