Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strand zuhanyzójában recska?
Figyelt kérdés
Kicsit visszataszítónak gondoltam a nyilvános farokverést, mert egy nyilvános zuhanyzóba gyerekek, heterók is járnak, és hát nem erre való. Ma azonban egy jó kinézetű 30-as csávó kezdte verni velem szemben, és "felhívott keringőre". Eléggé felizgatott, rajtunk kívül senki nem volt bent, és nem is jött közel 10 percig, de ignoráltam, mert nem volt hozzá bátorságom, és bennem volt, hogy ez helytelen. Ő kiverte saját magának. Voltatok már ilyen szituban? Hogy kezeltétek? Mit csináltatok egymással?2022. jún. 30. 20:34
1/7 anonim válasza:
Azért van a bunkóságnak is egy határa. Szerintem ez pont az a helyzet, amikor már túlzás. Akkor menjenek be a vécébe, aztán cumizzanak egyet.
2/7 anonim válasza:
Hát velem még nem volt, de átmentem volna szerintem ha tényleg egyértelműen céloz rá.
3/7 anonim válasza:
Velem ilyen még csak meleg szaunában történt
5/7 anonim válasza:
A fickó pontosan jól érezte hogy úgymond nyitott lennél rá (meleg/biszex vagy), ettől még nem túl ideális helyszín pont a fent leírtak miatt. Ha hetero fickó kap rajta két meleget egy "publikus" zuhanyzóban annak nem szokott jól elsülni a vége.
6/7 anonim válasza:
Hogy nem lehetett elmenni egy WC fülkébe, ahol nem tudnak megzavarni, meglátni? Volt néhány strandos kalandom, de nem a zuhanyzóban estünk egymásnak, akkor se, ha ott kezdődött.
7/7 anonim válasza:
Jó lenne megcsinálni, de úgy, hogy többen is lennénk egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!