Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is került amiatt konfliktusba a párjával, hogy néha angol nyelvű kifejezéseket használ?
Figyelt kérdés
A párom kevésbé tud angolul mint én, nem élt külföldön, nekem meg sok ismerősöm külföldi, természetes, hogy velük angolul beszélek, angolul szoktam olvasni, filmet nézni, és gyakran előbb jut eszembe az angol szó, mint a magyar.
Ezt a párom gyakran kifogásolja. Szerinte aki nem tudja használni rendesen az anyanyvét, az ne is tanuljon angolul.
2023. okt. 29. 19:02
21/25 anonim válasza:
Párod "érvelése" is elég bugyuta, de ettől függetlenül én sem szeretem, amikor valaki túlhasználja az angolt.
22/25 anonim válasza:
To be honest, sokak szemében kinda annoying ha félig angolul beszél someone. I dont care, beszékek én magyarul meg angolul as well.
23/25 A kérdező kommentje:
Azért ne ezt a szintet képzeld el. 😂 ha valaki így kezd mondatot, az engem is felk*r.
2023. nov. 10. 11:15
24/25 anonim válasza:
Jól van, sejtettem azért😁
Mindenesetre beszéljétek meg ezt a dolgot, nem érdemes ezen veszekedni.
25/25 anonim válasza:
Én ezt leleményesen szoktam kezelni. Onnantól elkezdek a beszédemben kínai, indonéz, meg szuahéli kifejezéseket használni. Hatni szokott. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!