Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen angol/magyar kifejezéseket ismertek arra mikor nyelvvel kényeztetnek egy nőt?
Hát ugye az alap, hogy "(ki)nyalni" illetve orálisan szexelni/kielégíteni. Talán még fagyizni... Vagy "bele ül a szájába" (mondjuk az már a pózt is magába foglalja).
Angolul "to eat/lick pussy".
Ezeken kívül talán még lehetne külön-külön variálni a tevékenységre vonatkozó szinonimákat (nyalom, eszem, lefetyelem, kósdolgatom) és a nemi szerverre vonatkozó szavakat puncit, nunit, rejtett kelyhet...
Hirtelen nem jut más eszembe
26/F
""Hivatalosan" cunnilingus, de én csak p*nanyalásnak nevezem. :)"
Angliában lakok, de még életemben nem hallottam ezt a szót senkitől. De még neten sme láttam.
Az latin eredetű, de azért angolban elismert szó. Egyébként valamelyik híres-hírhedt musicalban vagy miben felsorolja az énekes a cunnilingust a fellatio mellett. Ja, a Hájerban:
Sodomy Fellatio Cunnilingus Pederasty
Father, why do these words sound so nasty?
Hát, a kultúra az olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!