Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagyod, hogy a szádba élvezzenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyod, hogy a szádba élvezzenek?

Figyelt kérdés
Nem érzed megalázónak? Hány éves vagy?
2023. okt. 28. 15:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Megalázónak egyáltalán nem lenne az. Vagy szereti valaki vagy nem. Én nem engedném meg mert egyáltalán nem ízlik az íze.
2023. okt. 28. 15:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Az első pasim 16 évesen mindig mondta, ha szeretem hagyom szájba. Szerintem durván megalázó főleg ha még le is kell nyelni. Az ízével semmi. A helyzet megalázó. Na meg ugye ha sok jön nincs választás nyelni kell.
2023. okt. 28. 15:24
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok. Na igen, azt elfelejtettem hozza írni, hogy az tényleg megalapozó, ha kéred hogy ne és ő mégis akarja és “zsarol”
2023. okt. 28. 15:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem szeretem, az íze és az állaga miatt. Hogy megalázó e, az szerintem helyzet függő. Ha rámeröltetik akkor nem fogom hagyni az tudi, engem ne akarjon dominálni senki. Viszont lehet olyan szituáció hogy én önként bevállalom, mondjuk a páromnak.

Szóval szerintem az hogy megalázó e az csak attól függ hogy a te döntésed e vagy sem. Meg attól hogy hogy is zajlik az egész.

2023. okt. 28. 15:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azoknak lehet megalázó, akiknek van valami szexuális jellegű problémájuk a gondolkodásmódjukban. Pl. lenézik a befogadó felet a szexben.
2023. okt. 28. 15:32
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
De ez megint olyan, hogy ha a másik fél nem akarja, akkor nem és kész
2023. okt. 28. 15:33
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Az arcra élvezés megalázóbb. Igaz én szeretem ha a partner aláz és domináns. De csak ha fiatal.
2023. okt. 28. 15:33
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyom, hogy a számba élveznek a partner. Főleg ahogy élvez a számba és még a nyögése és sóhaja is hallatszik. :)
2023. okt. 28. 16:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 18/f
2023. okt. 28. 16:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan partnernek hagyom, akiről én döntöttem el, hogy le szeretném szopni, ilyenkor egyáltalán nem megalázó, hanem eleve azért csinálom, mert ezt szeretném tőle.
2023. okt. 28. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!