Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyod, hogy a szádba élvezzenek?
Figyelt kérdés
Nem érzed megalázónak? Hány éves vagy?2023. okt. 28. 15:15
11/23 anonim válasza:
Én imádom torokra kapni és lenyeli,persze csak tartós kapcsolatban
13/23 anonim válasza:
Par honapja, nagyon kanos voltam, es lementem egy szaunaba. Mivel eleg nagy szexualis etvaggyal rendelkezo huszoneves passziv srac vagyok, kb arrol szolt az este, hogy levadasztam egy sracot, egy jot dugtunk, elmentunk mind a ketten, majd kis pihi utan en vadasztam egy ujabb sracra. Ot sracot szervaltam aznap este, es egy sracot leszamitva mindenki a popsimban ment el, O is csak azert mert mikor koze volt, atvette az iranyitast, leterdeltetett maga ele, gyorsan lekapta a gumit a farkarol, es a szamba adta mikozben mar spriccelt. Eletem egyik legjobb szexe volt emiatt a befejezes miatt. Annyira izgato volt, ahogy a szamba adta, es ahogy telelotte a szamat utana… Nem szeretek ugy elmenni, ha a fenekem nem izgatjak kozben, de itt azonnal eleveztem ahogy ott terdeltem elotte, es tele volt a szam a spermajaval.
14/23 anonim válasza:
Nem megalázó, nagyon élvezem. F30
15/23 anonim válasza:
En imadom ha a szamba elveznek de azt is szeretem ha pl a popsimba elveznek
16/23 anonim válasza:
Ez attól függ. Mondanám hogy ha olyannal vagyok aki nem szimpi akkor igen, de azért annál már érettebb vagyok hogy olyannal legyek.
Aki meg tetszik, én szeretem ha a számba élvez. Valamiért elégedettséggel tölt el :D
17/23 anonim válasza:
Nekem egy több mint 5 éve tartó kapcsolatom van és nekem az a normális, hogy szájjal is fejezzem be. Mondjuk a páromé édes. Így szeretem is. Inkább az arcra élvezés a megalázó. Bár, ha valaki épp azt szeretné…. Szerintem, amit mindkét fél szeret(ne), az nem megalázás.
18/23 anonim válasza:
Én szeretem a számba kapni, bár lenyelni nemszoktam. Sosem éreztem megalázónak egy olyan dolgot, amit szeretek csinálni.
38f
19/23 anonim válasza:
Nem. 44.
Részletesebben pedig...:D A sráccal, akivel sokszor voltam, mindig megbeszéltük, hogy éppen ki mit szeretne az orál alatt/közben. Szerintem ha a számban meg el, az mindkét félnek jó. Persze van, aki nem szereti. Kinek hogy. Nekem tetszett, hogy megfeszül, elsül, liheg/nyög. Szépen lenyaltam, és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!