Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, akik kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik kapcsolatban vagytok: minden nap egy örömnap számotokra, vagy néha vannak nehézségek?

Figyelt kérdés

Azért érdekes szerintem a helyzetem, mert mi olyan távkapcsolatban élünk, ahol a másik félnek elég flexibilis a munkája, így kint tud lenni nálam heteket is. Ugyanakkor pont ezt látom néha hátrányként. Mivel neki Pesten nekem Drezdában van lakásom, így nem tudja azt mondani, hogy ok ma este haza megyek, a ma estét a haverjaimmal töltöm stb.

Így viszont bizonyos szükségleteim nekem sincsenek kielégítve: haverokkal való talizás, bulizás, hobbik, pl rendszeres kondi stb.

Fél éve vagyunk együtt egyébként, azt érzem, hogy ő valahogy jobban ragaszkodik a folyamatos együttléthez, és mikor elmegyek otthonról, gyakran féltékeny is lesz.

Nálatok is volt ilyen az elején? Miben valtoztassak?

2023. okt. 27. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elejen voltak nehezsegeink, de sokat beszelgettunk rola igy osszecsiszolodtunk szerencsere.
2023. okt. 27. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha fél év után tehernek érzed azt, hogy néha heteket tölt nálad a párod, akkor jól meg kellene gondolnod, hogy biztos összeilletek-e vagy közösek-e az elképzeléseitek. Mi lenne, ha össze is költöznétek? Vagy mi lesz majd akkor, ha össze is költöztök? Szakítasz vele pár hónap után, mert nincs elég időd a bulizásra? Neked nem ilyen kapcsolatra van szükséged, csak valami sokkal lazábbra, sokkal kevesebb kötöttséggel és felelősséggel. Te nem szereted őt annyira, mint ő téged. Ha valakibe totál belezúgsz, minden percet vele akarsz tölteni és maximálisan élvezni akarod az együttlétet, együtt töltött időt. Te meg a kondira, bulira, haverokra fókuszálsz elsősorban és zavar, ha nálad van a párod pár hétig. Ez nem szerelem. Nem állsz még készen egy komoly kapcsolatra. Keress olyat, aki sokkal lazábbat szeretne veled, nem hagyományos kapcsolatot, csak valami barátság extrákkal jellegűt.

Ez olyan, mintha ezt is te írtad volna:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Jó válaszok érkeztek rá.

2023. okt. 27. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:
2) köszi a véleményedet. Bizonyos dolgokban igazad van, bizinyos dolgokban nem tudom. Pl szerinted az egészséges, ha a felek együtt vannak 0-24-ben? Csak mert sok helyen azt hallom, hogy nem feltétlen, mert amúgy is egymás agyára mennek. Kell a külön töltött idő, hobbik, stb
2023. okt. 27. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Együtt élek a párommal 0-24-ben sok éve. Nem megyünk egymás agyára. És mindkettőnknek marad bőven külön töltött ideje is saját magunkra, családunkra, hobbijainkra stb.

(#2)

2023. okt. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!