Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért írnak rám több száz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írnak rám több száz kilométeres távolságról társkeresőkön?

Figyelt kérdés

2023. okt. 26. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
#9: Nem külföldról volt szó, csupán én az ország északnyugati szegletében élek, ő meg keleten. Mindketten még szülőkkel éltünk, ilyen szempontból a lakásfenntartásra olyan sok pénz nem ment el. Jó ideje már terveztük, hogy összeköltözünk, de sajnos sok negatív dolog érte, aminek hatására teljesen összeroppant, és ezt a kapcsolatunk sem élte túl. A félreértések elkerülése végett: nem hagytam magára, én mindvégig szerettem volna segíteni, támogatni, ahogy tudom, de sajnos a klinikai depresszió csúnya dolog. Végül aztán kimondta a szakítást.
2023. okt. 27. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

#10: Ez meg valami szibériai jellegű felfogás, amit te képviselsz. Arrafelé talán igaz az, hogy gépjármű nélkül baromira nehéz még a szomszéd településre is eljutni. De egyelőre idehaza egyetlen helyről tudok (Kétútköz, még csak nem is konkrétan egy település, hanem egy két település határán fekvő tanyacsoport), ahová napi 2 pár vonat járna. Talán még a tanyavilágban lehet olyan hely, ami ennyire elzárt, meg esetleg egy-két 100 alatti lakosú zsákfaluban, de ezt a pár extrém kivételt leszámítva sehol nincs olyan, ahová ténylegesen napi 2 járat menne. A legeldugottabb falu, ahol jártam, oda is napi 5 pár busz járt, ami mondjuk nem sok, de amennyire matematikai ismereteim nem csalnak, pont a 2,5-szerese annak, amit te feltételeztél. És ez is egy eldugott zsákfalu. Ugyanazon a környéken egy random másik faluban (igen, most csakazértis utánanéztem) 32 járat megy. Másik random faluba ugyanazon a környéken 23. Megint másikban 19. De véletlenszerűen ráböktem a térképen egy alföldi falura (Zagyvarékas), Szolnokról 74 járat megy oda naponta. Sorolhatnám még nagyon hosszan. Én is falun élek, és a közeli megyei jogú városba napi 103 járat megy. A "10 km-re levő szomszéd falu" akkor lehet problémás, ha a várostól másik útvonalon lehet oda eljutni, ugyanis a tömegközlekedés jellemzpen sugaras felépítésű, és való igaz, ilyen tényleg előfordulhat. Itt is van olyan szomszéd falu, ami 5 km, és csak átszállással lehet oda eljutni. Vagy ... felpattanok a bringára, és áttekerek. De egy távkapcsolat szempontjából az édesmindegy, hogy a szomszéd faluba mennyire nehéz, vagy könnyű átmenni, ugyanis NEM amásik útvonalon levő szomszéd faluból fogjuk az illető lakóhelyét megközelteni, hanem egyenesen, a közeli városból. Onnan meg jellemzően egész jó a közlekedés.

Száz szónak is egy a vége: ez a "10km-re levő faluba sem lehet autó nélkül átmenni" feltételezésed hatalmas nagy butaság.

Egyébként miért van az, amit már itt is megfigyeltem, hogy az autó mellett kardoskodók döntő többsége tök inkompetens? Mert egyelőre én még olyan véleményt, miszerint a szomszéd falu is már nagy falat lenne, eddig még csak autóstól hallottam. Itt is egy halom kérdés van, ahol autósok 40-50 km-ért már hisztiznek. Én meg ha 400 km-re megyek, akkor fogom magam, felülök a buszra/vonatra, és pár órán belül ott is vagyok. És úgy látom, hogy ezzel nagyon sokan vagyunk így. Általában ezen az oldalon sem a tömegközlekedők szoktak problémázni a távkapcsolatok miatt, hanem azok, akik autóznak. Nyilván közülük is vannak kivételek, de azért elgondolkodtató, hogy hogy is van ez?

2023. okt. 27. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó: egyet értek veled.Bár nekem van jogsim, mégsem használok autót. Barátom és én is vonattal, busszal, repülővel közlekedünk egymáshoz. Nyilván hasznos az autó, ha olyan helyek közt kell közlekednetek, amik tömegközlekedéssel nehezen elérhetőek. De meg lehet élni anélkül is szerintem.
2023. okt. 27. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!