Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A képnélküliek miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A képnélküliek miért olyan sikeresek társkeresőkön? A hülyék szerencséje jelenség egyik válfaja?

Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Te miről beszélsz?

Legjobb nők a kép nélküli profilok mögött voltak.

Gondolom ez itt is így van.

2023. okt. 19. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem hogy az állításod megállja a helyét a valóságban. Ugyanakkor teljesen sem zárhatom ki.

Szavazz rám. ✌️

2023. okt. 19. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Meleg társkeresésben nem vagyok érintett, de heteró társkeresőkön sincs kint semmilyen képem. Az első 1-2 levélnél sokkal többet számít mit írsz, mi van az adatlapodon, tudsz-e kommunikációt kezdeményezni. Annak során pár levélváltás után úgyis sor kerül a képcserére.

Ezzel együtt tény, egy jó kép sokat tud lendíteni a dolgokon. Hozzáteszem, olyan kép ami a lehető legjobban hasonlít arra ahogy kinézel, akivel találkozni fognak! (azaz nem x évvel korábbi, nem retusált, pont úgy nézz ki élőben ahogy a képen)

2023. okt. 19. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Életem legszebb párkapcsolata két nap levelezgetés utáni vakrandival indult.A találkozás után már párként búcsúztunk el és öt éves kapcsolat lett belőle.

Fényképbe nem tudtam volna beleszeretni,az egy pillanatot ad vissza.Egy ember pedig nem egy pillanatból áll.

2023. okt. 20. 05:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy sikeresebbek a képpel rendelkezőknél, én pl vissza se írok olyannak akinek nincs kép a profilján, és sokan mások sem.

20/f

2023. okt. 20. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom ha valakinek nincs képe a profilban, de 2-3 üzenet válltás után cserélünk.
2023. okt. 20. 08:53
 7/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem baj, ha nincs kint képe, de 2-3 üzenetváltás után küldjön (ha ő írt rám) és ne sértődjön meg, ha nem kap tőlem egyből qs-t.
2023. okt. 20. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy sikeresebbek, esetleg egy rövid beszélgetés során jobban kiderülnek egyéb dolgok is amik számítanak (ha erre vevő valaki, ahelyett, hogy a kép alapján kapásból off). Általában úgyis képcserével folytatódik az ismerkedés. Mondjuk néhányszor ismerkedtem én is vakon, inkább kedvező tapasztalatokkal, kb. 10 alkalomból 2 volt tévedés, kb. 4 átlagosan helyes srác, 2-3 kifejezetten helyes, az egyik meg kb. egy kisportolt germán félisten akire soha nem írtam volna ha van képe kint.
2023. okt. 23. 15:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy sikeresebbek a képnélküliek. Írtátok, hogy sokan nem is válaszolnak a képnélkülieknek, de sokan meg a képpel rendelkezőknek nem válaszolnak, ha az nem tetszik nekik. A képnélkülieknek meg válaszolnak, mert lehet, hogy jól néz ki.
2023. okt. 23. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos minden téren sokkal nagyobb szerencséje van a hülyéknek,nyomulósoknak, pofátlanoknak, alattomos bájolgóknak és azoknak, akik mások szeretetéhségét kihasználják,visszaélnek vele a saját érdekeik miatt.
okt. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!