Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak rám több száz kilométeres távolságról társkeresőkön?
1. A környékükön már senki nem áll szóba velük bizonyos okok miatt és ezért kényszerülnek erre.
2. Annyira gyenge a szellemi képességük,hogy nem tudják átgondolni az agyukkal,hogy ha az egyik fél Debrecenben van és a másik pedig Székesfehérváron akkor soha nem lesz köztük semmi.
És gondolom nem 10/10-es csávók írnak.
Milyen társkeresőn? Mármint, hogy nem kell matchelni, hogy rád tudjanak írni? Meg nem világos, hogy csak abból gondolod, mert azt jelzi, azt írja ki lakhelynek vagy tényleg ott is vannak
- Amúgy mert lehet arra fognak járni s akarnak vkit szexre
- Most messze vannak, de költözni fognak
- korodat nem írtad, de egyetemistáknál szokott lenni, hogy épp hazautazva azt a km-t mutatja, de amúgy pl máshol tanulnak s azalat laknak
- mert nem figyelik, hogy amúgy az ország másik felén vagy
- mert elfogytak a közelebbi személyek
Mi ezzel a baj, akár heterók között is?
Tudom, azok számára, akik a szomszédos faluban, vagy szomszédos budapesti kerületben már nem érzik magukat komfortosan, elképzelhetetlen, de:
- lehet utazni
- ha igazán komoly a dolog, adott esetben valamelyik vagy mindkét fél elköltözhet
Nem egy szexrandim volt már, amikor több száz kilométert utaztam, vagy a partner jött ekkora távról hozzám.
Természetesen nem mindenki tud vagy nem mindenki hajlandó utazni, de a másik fél honnan tudná látatlanban, hogy te ilyen vagy?
"felnőttnek minimum hogy kell legyen autója"
Nem, nem kell lennie. Ez tipikusan proli, kelet-európai gondolkodás. Nagyon mélyen kell lenni, ha valaki ezt 2023-ban komolyan gondolja.
Jelenlegi párommal úgy jöttünk össze, hogy én Tiszavasváriban laktam, ő Székesfehérváron.
Igaz mi heteró pár vagyunk, de csak az embereken múlik, hogy mi számít távolságnak és mi nem, illetve, hogy mit hajlandóak megoldani a kapcsolatukért.
Júliusban felköltöztem, lassan több, mint fél éve együtt lakunk.
A költözés előtt is bőven megtudtuk oldani, hogy összetalálkozzunk randira, meg együttlétekre. Nem feltétlen kényelmes persze a sok utazás, de nem értem, hogy miért lenne akadály egy komoly kapcsolat előtt, hogy összehozzátok. Alkalminál meg talán még egyszerűbb a dolog, mert nem kell rendszeresen megtenni.
Elfogadom persze, ha valaki nem akar több száz kilómétert utazni néhány éjszakáért, de ha egy kapcsolatba nem hajlandó beletenni ezt az effortot, amikor nekem meg probléma nélkül sikerül megugrani, akkor mit várhatnál el a potenciális partnertől később, ha együtt éltek és ennél azért nagyobb problémákat dob az élet?
#5 ez meg egy nagyon fővárosi gondolkodás.
Autó nélkül a 10km-re lévő szomszéd faluba se tudsz átmenni. (persze van busz ami naponta kétszer jár)
Ez nagyban megnehezíti a vidéki melegek ismerkedését, többek között ezért is költöznek fel a fővárosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!