Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudtok a hobbijaitoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtok a hobbijaitoknak élni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok első körben a meleg párok véleményére elsősorban. Nekem sok olyan hobbim volt, aminek régebben éltem, de újabban nincs már rá sok időm. Ilyenek pl a barátokkal való találkozás, sportra is kevesebb idő jut, mert kb mindig együtt vagyunk, mikor nem dolgozom épp az irodában.

Ti hogy oldjátok meg?

2023. okt. 12. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha friss a kapcsolat, nyugi, ez az egymáson lógás enyhülni fog.
2023. okt. 12. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megkerestuk az egyensulyt hogy egyutt is de kulon is legyunk.
2023. okt. 12. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy ne lehetne ezt megoldani. Mi ebben a nehézség vagy a probléma? Nem kell folyamatosan együtt lenni 0-24-ben. Sportolni, edzeni mehettek ketten is, vagy ha neki nincs kedve, akkor lemész egyedül fél órára - órára, ő meg addig olvas, főz, takarít, netezik, barkácsol, csinál amit akar, feltalálja magát, nagyfiú már. 1-2 órát csak kibír nélküled. Barátokkal, haverokkal ugyanez. Én simán "elengedem", hagy menjen a haverokkal amikor akar. (Nem mintha megtilthatnám neki, vagy/és nem mintha meg akarnám tiltani neki, hogy oda menjen és akkor, amikor kedve van és azokkal találkozzon, akikkel szeretne.) Érezze jól magát velük. Csak ne ők legyenek neki a fontosabbak helyettem, ne velük töltse az idejének a jelentős részét helyettem. :) Nem akarok a haverokkal versenyezni, de azért legyen meg az egészséges egyensúly, jusson elég ideje mindenkire. Rám is, barátokra is, a családjára is, mindenkire. Ügyesen ossza be az idejét, hogy mindenkinek jó legyen. Miattam ne hanyagoljon el senkit. És a hobbijait se. Mi mindketten megtartottuk a hobbijainkat az évek alatt. Van amit közösen csinálunk, mert részben átvettük egymás érdeklődési körét, és van amit külön, mert a másik felet nem annyira érdekli a dolog. Meg lehet ezt beszélni, nem ördöngösség. És akkor itt jön a képbe az unalomig ismételt énidő fogalma. Bizonyos dolgokat együtt tesztek, együtt vagytok amennyit szeretnétek, de legyen külön időtök csak saját magatokra is, amikor olyan dolgokkal foglalkoztok, ami csak benneteket érdekel egyénileg. Kell a külön kikapcsolódás is. Csak az arányokra kell figyelni, ne tolódjon el jelentős mértékben egyik irányba se (a másik kárára). Se a túl sok együttlét, az állandóan egymás nyakán lógás nem jó, se a túl sok különlét, a mellőzöttség érzése nem jó. Legyen meg az egyensúly és akkor mindenki boldog lesz. Remélhetőleg. :)
2023. okt. 12. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ragyogóan tudok élni a hobbimnak,mivel hat év óta csak az van az életemben.De előtte a kapcsolatomban is tudtam időt áldozni rá, sőt a párom még segített is sok mindenben.Közösen is voltunk a hobbimmal kapcsolatban programokon. Ahogy én is vele az ő hobbijával kapcsolatban.

Remélem a következő párom -ha lesz még egyáltalán-szintén érdeklődik majd kicsit a hobbim iránt,mert engem is érdekelni fog az övé.Ha közös a hobbi,akkor az a legnagyobb öröm egyébként.

2023. okt. 12. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a kapcsolat soha nem lesz tartós, ahol CSAK együtt vagytok. Azért, mert párkapcsolatban vagy, még önmagad, a barátaidat, a sportodat, a hobbidat nem kell feladnod.

Ha ezt megteszed, egy idő után nem leszel érdekes a másiknak!

2023. okt. 13. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Mi 13 éve együtt vagyunk és nagyon különböző hobbijaink vannak. Egyszerűen külön töltjük azt az időt, amit a hobbijainknak szentelünk. Én pl nem megyek vele a céllövöldébe vagy az erdőbe íjászkodni, mert engem ez nem érdekel. Idén pl. külön mentünk nyaralni is. Ő Angliába ment, én meg tengerparta akartam menni, szóval elmentem egyedül Montenegróba. Nem kell 0-24ben együtt lenni, szerintem nem is egészséges.
2023. okt. 14. 04:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!