Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtok a hobbijaitoknak élni egy párkapcsolatban?
Kíváncsi vagyok első körben a meleg párok véleményére elsősorban. Nekem sok olyan hobbim volt, aminek régebben éltem, de újabban nincs már rá sok időm. Ilyenek pl a barátokkal való találkozás, sportra is kevesebb idő jut, mert kb mindig együtt vagyunk, mikor nem dolgozom épp az irodában.
Ti hogy oldjátok meg?
Ragyogóan tudok élni a hobbimnak,mivel hat év óta csak az van az életemben.De előtte a kapcsolatomban is tudtam időt áldozni rá, sőt a párom még segített is sok mindenben.Közösen is voltunk a hobbimmal kapcsolatban programokon. Ahogy én is vele az ő hobbijával kapcsolatban.
Remélem a következő párom -ha lesz még egyáltalán-szintén érdeklődik majd kicsit a hobbim iránt,mert engem is érdekelni fog az övé.Ha közös a hobbi,akkor az a legnagyobb öröm egyébként.
Az a kapcsolat soha nem lesz tartós, ahol CSAK együtt vagytok. Azért, mert párkapcsolatban vagy, még önmagad, a barátaidat, a sportodat, a hobbidat nem kell feladnod.
Ha ezt megteszed, egy idő után nem leszel érdekes a másiknak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!