Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fent maradni Planetromeon, vagy mindenki kattant onnan?
Tegnap este regisztráltam, picit böngésztem ott, majd elmentem aludni, lefekvés előtt láttam, hogy volt 3 bejövő üzenetem, de úgy voltam vele, hogy majd reggelre válaszolok.
Most reggel beléptem, 1 ember azóta törölte magát, 1 farok képet küldött, 1 pedig rámírt, hogy akarok-e ismerkedni, majd hajnali 5-kor írt, hogy mit keresek, 6-kor írt, hogy akkor további jó ismerkedést, letiltott, majd egy másik fiókból írt, hogy ennyit is ér a generációm és a meleg világ, és onnan is letiltott.
Ez a pár levél elég volt ahhoz, hogy elmenjen a kedvem az ismerkedéstől, főleg az utóbbi, aki be is szólt, aztán letiltott, hogy ne is tudjak reagálni, nincsen kedvem napi szinten ilyen levelekhez, van értelme fent maradni?
Ó barátom,ezt meg kell szoknod,ilyen ez a mi csodálatos világunk...
Edzett idegek,sok kitartás és ami fő,nem önmagad felhúzása ilyen alakokon !És még ezek sem garanciák semmire,mert ismerkedni kell, találkozni, beszélgetni,stb.
Rögös és hosszú út,de azért,néha sikeres :)
Ebben bízz, mint ahogy bízunk sokan,olyanok is,akik semelyik "társ"keresőn nem vagyunk fent.
Idióták mindenhol vannak, ennyi erővel legyél remete. :D
Nem kell magadra venni, ki kell ezeket szűrni.
Az internet tele van trollokkal, az utóbbi években meg adott akcióra programozott AI-val.
Szerinted azok nagyobb hányada, akik bedurciznak a semmin és továbbállnak, melegek? Vagy biszexek? Ugyan... mégha ha egy részük az is, akkor meg eleve nem akar semmit, mert nyuszi. De a pofájuk annál nagyobb, neten anonim vezetik le másokon a feszkót.
Szerintem egy gond van alapvetően a netes keresgéléssel, mégpedig hogy eljön-e randira a partner és hogy normálisan viselkedik-e. A bunkók meg jönnek-mennek, el kell viselni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!