Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes fent maradni Planetrom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes fent maradni Planetromeon, vagy mindenki kattant onnan?

Figyelt kérdés

Tegnap este regisztráltam, picit böngésztem ott, majd elmentem aludni, lefekvés előtt láttam, hogy volt 3 bejövő üzenetem, de úgy voltam vele, hogy majd reggelre válaszolok.

Most reggel beléptem, 1 ember azóta törölte magát, 1 farok képet küldött, 1 pedig rámírt, hogy akarok-e ismerkedni, majd hajnali 5-kor írt, hogy mit keresek, 6-kor írt, hogy akkor további jó ismerkedést, letiltott, majd egy másik fiókból írt, hogy ennyit is ér a generációm és a meleg világ, és onnan is letiltott.

Ez a pár levél elég volt ahhoz, hogy elmenjen a kedvem az ismerkedéstől, főleg az utóbbi, aki be is szólt, aztán letiltott, hogy ne is tudjak reagálni, nincsen kedvem napi szinten ilyen levelekhez, van értelme fent maradni?

2023. okt. 22. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ó barátom,ezt meg kell szoknod,ilyen ez a mi csodálatos világunk...

Edzett idegek,sok kitartás és ami fő,nem önmagad felhúzása ilyen alakokon !És még ezek sem garanciák semmire,mert ismerkedni kell, találkozni, beszélgetni,stb.

Rögös és hosszú út,de azért,néha sikeres :)

Ebben bízz, mint ahogy bízunk sokan,olyanok is,akik semelyik "társ"keresőn nem vagyunk fent.

2023. okt. 22. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Idióták mindenhol vannak, ennyi erővel legyél remete. :D

Nem kell magadra venni, ki kell ezeket szűrni.

2023. okt. 22. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
En is fent vagyok, tobb eve, de minek, nem tudom. Nagy elvarasaid ne legyenek. Bennem az az egy tartja a lelket, hogy tobb olyan csodas tortenetet olvastam, hogy bizony a jelenlegi parjat is ott talalta meg. Ez az egy ad remenyt, hogy hatha, egyszer… amugy ha kalandot keresel akkor nem fogsz csalodni, ha komolyat, mint en is, akkor sok jot nem tudok irni. Feketen feheren ott az adatlapomon, hogy baratsag, vagy komoly, erre ir a hulyeje, hogy kaland erdekel?! Na ennyi roviden.
2023. okt. 22. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az kb. az az oldal ahol egy értelmes beszélgetés sem alakult ki. Kb. felejtős ha nem 18 vagy kockás hassal.
2023. okt. 23. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Az internet tele van trollokkal, az utóbbi években meg adott akcióra programozott AI-val.

Szerinted azok nagyobb hányada, akik bedurciznak a semmin és továbbállnak, melegek? Vagy biszexek? Ugyan... mégha ha egy részük az is, akkor meg eleve nem akar semmit, mert nyuszi. De a pofájuk annál nagyobb, neten anonim vezetik le másokon a feszkót.

Szerintem egy gond van alapvetően a netes keresgéléssel, mégpedig hogy eljön-e randira a partner és hogy normálisan viselkedik-e. A bunkók meg jönnek-mennek, el kell viselni őket.

2023. okt. 23. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Romeo..
2024. júl. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!