Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el mindenki? De ilyen mértékben! Mi ez?
Máskor is volt már ilyen, de ennyi?
Előző héten több emberrel is beszéltem Grindrn meg Planetromeon. Vagy nekik vagy nekem nem volt éppen jó.
Bár már lehet, hogy az is egy része nem akart találkozni.
Nem túlzok, erre a hétre elvileg annyi emberrel tudtam volna találkozni, hogy már be kellett volna osztani, hogy kivel mikor.
Volt akivel Planetromeon beszéltem, egyből átmentünk Instara.
Volt pár akivel hármas lett volna.
Stb...
Volt aki majd ekkor ér rá, meg már részleteket dumálva.
Stb...
A héten elkezdtem rájuk írni. Három is aki nagyon akarta egyszerűen nem válaszolt. Volt aki el sem olvasta pedig online volt, másik elolvasta de semmi válasz.
Írom ha meggondoltad magad közben azt is nyugodtan írd meg. Erre sincs válasz.
A pár is folyton online van, eltűntek.
Volt aki amikor már ráírtam, hogy most akkor mi van, elnézést kért, hogy most elfoglalt nagyon.
Ráírok másnap, hogy jó esetleg ma vagy mostanában. Válasz: a héten nem, bocsi.
És így tovább.
A "vicc" az, hogy a legkülönfélébb módokon mindenki elpárolgott és végül egy találka sem lett, pedig már úgy tűnt, hogy a naptárba be kell írni őket, mert annyi akar.
Mi ez mégis?
Bocsi, látom nagyon hosszú kérdés lett.
És még azt nem írtam így, hogy a legfurcsább, hogy különböző helyeken írtunk egymásra (grindr, tinder, romeo).
Más-más felállás. Aktív, passzív, hármas, bi, meleg, stb...
És végül más-más módokon tűnnek el.
Mi ez?
Szia!
Én is tapasztaltam már ezt sokszor.
A legjobb, amikor kér képet és utána tűnik el(ilyenkor kérdéses, hogy egyáltalán mi célja volt ezzel).
Nálam alapvető, hogy ha valaki nem jön be, vagy meggondoltam magam, jelzek neki és kész.
Fő az egyenesség.
Csak tudod, sokakból kifelejtették a gerincet, és ha ez egy adag nagyképűséggel is párosul, akkor úgy érzik, megtehetik, hogy csak úgy eltűnjenek.
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy egy melegre a saját fajtája(bocsánat a kifejezésért) sokkal veszélyesebb, mint akármelyik homofób.
Borzasztó, hogy mi megy a különböző oldalakon.
Írj nekem én nem fogok eltűnni.
Nem üres szavak, tégy próbára ;)
18/P
Komolytalan lettél egy részének a másik meg hozzá a szokásos formát.
akinek nincs kint az arcáról kép ezt fogod tapasztalni.
Én is és mindenki képpel beszéltünk
Anélkül senkivel szóba sem állok.
Én lettem volna komolytalan?
#6-os!
Teljesen igazad van.
Az évek alatt kitapasztaltam, hogy az erős lelkesedés kizárólag addig tart, amíg nem könnyítenek magukon.
Aztán amikor már nincs érdeklődés, vagy hirtelen elköszön(mert reggel kelni kell), akkor tudom, hogy valószínűleg elázott egy zsebkendő és ennyi voltam neki.
Tipikus... :D
#9-es!
Ugyanezt gondolom én is.
Határozottan ki lehet jelenteni, hogy messze nem a gyűlölködőkkel van a baj.
Sokkal veszélyesebb ránk a saját "fajtánk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!