Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki számára elfogadhatatlan, hogy csak akkor tudok teljes mértékben kiszeretni valakiből, ha már van más, akit szerethetek helyette?
Nagyon ítélkeztek ezerrel, de nem teljesen erről szólt a kérdés.
Kapcsolatfüggőség és liánozás az, ha nem zár le egy kapcsolatot, NEM LÉP ki addig, amíg nincs fix új. Ez egy DÖNTÉS.
Amiről a kérdező ír, az egy ÉRZÉS. Dönthet úgy, hogy ráeszmélve, hogy nem működik már a kapcsolat, kilép, mielőtt bárki más képbe kerülne. Viszont az érzés nem múlik el, szereti és fáj még neki, hogy vége. Vagy ha szakítottak vele, elengedi, megérti, de még nem tudja elfelejteni. Ezek érzések.
Aztán egyedül van, próbálja feldolgozni, és utána lesz valaki új. És csak akkor tudja igazán elfelejteni a régit, ha az újba beleszeretett. Ez nem liánozás, nem szamár a ló helyett. Lehet, sokkal jobban szereti a párját, mint az exét. Csak mély nyom volt, amit a párja szeretete tudott elhalványítani.
Ebben szerintem semmi elítélendő nincsen.
#2, #4: Undorító ez a fröcsögés, kérlek, legyetek kedvesebbek. Ez csak egy kérdés, nem kell személyeskedni.
6 Szerintem bevonhatod két kiló aranymázzal a szart, kedves utolsó, de attól az még szar marad, mosdathatod a kérdezőt, de ettől még egy ösztönlény marad.
Köszi a tanácsot, de akkor is a nevükön fogom nevezni a dolgokat, ha ettől valaki megsértődik. Sértődjön csak meg, talán akkor elkezd gondolkodni.
#6, azt mondja kiszeretni valakiből. Tehát még szeretem az exem. Ha úgy megyek bele a következőbe, hogy még szeretem az exem, hát nem tudom.
ELKÉPZELHETŐ, hogy az új kapcsolat segít feledtetni, viszont valóban megvan az esély arra, hogy egy ápoló/ápolónő szerepet fog betölteni az új partner. Ezt nagyon tudatosan kell kezelni annak, akivel szakítottak, mert meglehet ebben rekedni, hogy jaj istenem szeressen, simogasson már meg valaki, annyira elárvult, magányos, szeretethiányos vagyok.
Én is annak a híve vagyok, hogy egy szakítás után jobb megerősödni testileg lelkileg szellemileg, változtatni azokon a dolgokon, amikkel én járultam hozzá a szakításhoz, és utána lehet elkezdeni új kapcsolatban gondolkodni. Mert szerintem nincs annál rosszabb, amikor egy másik partnerrel folytatjuk a régi sémáinkat. Ugyanúgy elő fog jönni a probléma, bármi is volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!