Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadhatatlan egy nőnek, ha egy férfi sokszor sírna?
Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 16:16
1/8 anonim válasza:
Ha sír, az sok nőnek elfogadható, de ha hisztizik, az már nem.
2/8 anonim válasza:
Miért sír? Szerintem bármilyen nemű felnőtt ember részéről elég ciki, ha minden apró hülyeségen sírva fakad.
3/8 anonim válasza:
Még valami: aki SOKSZOR sír, az nincs rendben lelkileg. Aki meg komoly kapcsolatot keres, nem egy lelki beteggel akar együtt lenni.
(1. voltam).
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy, miért sír. Ha gyászol vagy hasonló, akkor teljesen érthető és maximum egy igazi érzelmi analfabéta ítéli el érte. Ha viszont akkora mimóza, hogy minden apró szaron elbőgi magát, az nőnél és férfinál egyaránt taszító.
5/8 anonim válasza:
Nem mindegy az oka. Komoly megrázkódtatás, családtag halála természetesen olyan okok, aminél a sírás teljesen elfogadható egy férfi részéről is. De ha azért kezd sírni mert csúnyát mondott rá a főnöke, vagy valami más apróság, az férfiatlan. Legalábbis számomra.
6/8 A kérdező kommentje:
Nehéz megmagyarázni. Sokszor van, hogyha találkozom barátnőmmel és előtte napokig nem láttam legszivesebben sírnék csak. Pedig nagyon nagyon szeretem és boldog vagyok mégis csak a sírás lenne a reakcióm. Nehéz visszafogni magam.
2020. márc. 6. 16:33
7/8 anonim válasza:
Mert egy nö tàmaszt keres alapbol es nem gyereket mert ha majd szül vagy barmi erös ffire van szüksege.
8/8 anonim válasza:
Attól függ. Szerintem zavaró a rendszeres viszonylag oknélküli heves érzelemnyilvánítás. Számomra nemtől függetlenül taszító. A hozott példádat 1-2x aranyosnak tartanám, utána idegesítene ha a párom két nap távollét miatt pityereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!