Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el mindenki? De ilyen mértékben! Mi ez?
Máskor is volt már ilyen, de ennyi?
Előző héten több emberrel is beszéltem Grindrn meg Planetromeon. Vagy nekik vagy nekem nem volt éppen jó.
Bár már lehet, hogy az is egy része nem akart találkozni.
Nem túlzok, erre a hétre elvileg annyi emberrel tudtam volna találkozni, hogy már be kellett volna osztani, hogy kivel mikor.
Volt akivel Planetromeon beszéltem, egyből átmentünk Instara.
Volt pár akivel hármas lett volna.
Stb...
Volt aki majd ekkor ér rá, meg már részleteket dumálva.
Stb...
A héten elkezdtem rájuk írni. Három is aki nagyon akarta egyszerűen nem válaszolt. Volt aki el sem olvasta pedig online volt, másik elolvasta de semmi válasz.
Írom ha meggondoltad magad közben azt is nyugodtan írd meg. Erre sincs válasz.
A pár is folyton online van, eltűntek.
Volt aki amikor már ráírtam, hogy most akkor mi van, elnézést kért, hogy most elfoglalt nagyon.
Ráírok másnap, hogy jó esetleg ma vagy mostanában. Válasz: a héten nem, bocsi.
És így tovább.
A "vicc" az, hogy a legkülönfélébb módokon mindenki elpárolgott és végül egy találka sem lett, pedig már úgy tűnt, hogy a naptárba be kell írni őket, mert annyi akar.
Mi ez mégis?
Oké de ha azt veszed erről szól a szexpartner, ha többet akar az ember akkor kapcsolatot keres, ha meg nem akkor meg el kell fogadni a szexkapcsolat határait.
Aki meg nem talál kapcsolatot, nekem az általános véleményem, hogy pont ugyanannyira hibás mint akiket talált és nem jött össze.
Kapcsolatnál nem foroghat a világ csak a szex meg a kinézet körül. És annyi embert látok akinek a tinder leírásában ott van hogy kapcsolatot keres, majd végigpörgetsz a képein és a felén ruha sincs, szembetalálkozol egy seggfotóval és társai.
Vagy szexchatelni meg képcserélni akar az első adandó alkalommal, sokszor úgy, hogy élőben nem is láttad az illetőt.
Sztem fontos, hogy meglegyen a dolgok rendje és ne egyből a tetőt kezdjük építeni amikor még a falak sem állnak. Pár randi szex nélkül, megismered a másikat, aztán ha ez megvan akkor lehet másról is.
Szexkapcsolattal sincs gond, főleg mikor fel akarod fedezni a szexualitásod, de én szerény véleményem szerint hosszú távon nem fog igazi boldogságot adni ez önmagában, mert ez csak egy ideiglenes megoldást ad egy folyamatos "problémára" azaz hogy vágysz egy társra.
Sokminden lehet az ok.. az elázott zsepi pl baromi sokszor mérvadó....:D Ha már elélveztél, és szexet keresel másokkal, akkor te is felejtenéd a témát pár napra..:D...
De amúgy nemszabad elfelejteni hogy jön a tavasz, vagyis itt van már egy idelye.. és ilyenkor valami piszkosul sok a kangörcsös a társkerőkön...:/ ebben az időszakban, mindenki örül, hogy éppen nincs karantén, és a szabadban is lehet fűvel fával.. ilyenkor kb 20 beszélgetésből 2-vel jutok el egy normális beszélgetési módba, és abból az egyik még szimpatikus is marad...:D
Most ne keress értelmet, csak bírd ki.. valamikor a nyár kezdetével csillapodnak majd a dolgok..:/
Továbbá mindig van egy másik, jobb hal a vízben, társalgásaitok időintervallumában megismer egy számára jobban teccő srácot, és máris.: bocs de a héten nem...:D Ha szeretnéd várd ki a sorod.. lehet hogy rájön mégsem volt jobb a jobb látszat, és vissza somfordál hozzád..:)
(párkapcsolatot keresvén pedig, ne írd ki hogy párkapcsolati ismerkedést keresel.. mert.... az tabu ebben az időszakban..:D írd azt hogy barátságot, esetleg extrákkalt keresel, és ha úgy alakul nem zárkoznál el tartalmasabb dolgok kialakulásától sem..) :)
Mi ez? A romeo és a Grindr-en lévő valóság.
Ezek az oldalak kb 2018-ig voltak jók,elég sok barátot szereztem abban az időben.
Én 23 éves vagyok viszonylag sportos alkattal.
Melyik megyében laksz?
Nyíregyháza-Debrecen-Miskolc a defektes régió a 18-26 éves korosztályban. A többit nem tudom mert nálam ez a korhatár.
Mik vannak itt ebben a régióban?
-Kigyúrt vagy kockás hasú twinkre vadászó srácok,akik várják a szőke herceget fehér lovon de sokaknál már évek óta nem jön el.. Még a 120+-os macis srácoknak ez az esetük.. (Volt barátaim is ilyenek voltak)
-Már kb 4-5 éve ugyan az a profil képük,de jó nekik hogy nem öregszenek
-Csak néznek többször is de semmit se írnak (Rohadtul idegesítő tud lenni,de gondolom azért mert nem jövünk be nekik,nem a fent leírt kategóriába tartozunk)
-Elhívnak találkozásra,de nem jönnek el,előtte tiltanak,vagy ha már odaérünk lekoptatnak. (Saját eset,de a srác se volt egy szexisten sőt)
És milyen meglepő hogy évekkel ezelőtt, egy netről letöltött twink kockás hasú srácról létrehoztam egy profilt,és szinte az összes korosztályombeli,de még az idősebbek is egyből rákattantak. Ezáltal azt hiszem a hipotézisem beigazolódott.
És viszont nagyon megdöbbentő hogy Budapesti velem korabeli srácok (lehet csak én látom így) tök jófejek,egyszer felutaztam Pestre idén és folyton csipogtak ezek az alkalmazások a sok üzenettől. Szintén szereztem barátot.
Nem hinném hogy ronda lennék/lennénk mert amúgy én a lányoknak is bejövök,meg más beállítású srácoknak is,csak rengetegen az oldalon kb 90 százalékuk magasra teszi a mércét, holott ők sem érik el. Más szemében meglátják a szálkát de a sajátjukban a gerendát sem veszik észre.
Jól megfogalmaztam :D Kijött belőlem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!